Ulrik Hvid

250 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S
  Hos elev (Kørsel: 100 kr.)

Instrumenter

Favoritgenrer

FunkFusionJazzKlassiskPopRockSwing

Billeder

Personlig beskrivelse

FÅ FLOW OG SELVSIKKERHED I DIT SPIL

Jeg tilbyder klaverundervisning til begyndere i klassisk og rytmisk klaver og til øvede i klassisk klaver. Jeg har otte års erfaring med klaverundervisning til både børn og unge.

Jeg baserer min undervisning på dine ønsker og din smag, så du bevæger dig i den retning, du ønsker. Samtidig sørger jeg for, at du undervejs får et solidt teknisk og teoretisk fundament og får overskuddet til ikke bare at spille musikken, men også udtrykke den. Jeg kan lære dig

- En sund og solid teknik, som giver flow til dit spil

- Nodelæsning

- Musikteori - både klassisk og rytmisk

- At udtrykke dig gennem dynamik og klang

- En stærk rytmesans

- Et godt øre for harmonier og intervaller

- Gode teknikker til at læse svære stykker, som vil gøre dig selvkørende på sigt

Hver sommer holder jeg en lille koncert, hvor eleverne spiller for hinanden og deres forældre. På den måde for de også erfaring med at optræde.

For nybegyndere starter jeg ofte ikke med nodelæsning som det allerførste, da jeg har erfaret, at det kan dræbe motivationen tidligt. Det vigtigste er, at undervisningen er sjov og meningsfuld for dig, og at den gør dig i stand til at spille de ting, du gerne vil.

Jeg har allerstørst erfaring inden for klassisk musik, men har også spillet i mange forskellige rytmiske sammenhænge, fra klassisk rock til jazz fusion. Om du vil spille Beethoven, Beatles eller Beyoncé, så kan jeg hjælpe dig med at give musikken vinger.

Udtalelser fra tidligere elever:

"Vores søn har gået hos forskellige musiklærere på musikskolen, uden at havde lært meget. Han mistede lysten, så vi søgte efter en anden undervisningsform. Efter at han er startet hos Ulrik er det gået hurtigt fremad. Deres kemi er rigtig god, og hver gang vores søn været til undervisning, har han lært at spille en ny af sine yndlingsmelodier."

- Kristian Kaare, far til Valdemar, 12

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af Steffen Hjaltelin

Ulriks undervisning har været helt fantastisk for Alexander. Ulrik formår at formidle glæden ved musikken og samtidig lære teknikken fra sig. Alexander har derfor flyttet sig mange niveauer, og nu elsker han at spille. Både klassisk og jazz. Vi giver Ulrik vores allerstørste anbefaling!" - Steffen Hjaltelin, far til Alexander, 16

Anmeldelse skrevet af Kasper

Vores sønner på 15 og 12 år har gået til klaverspil hos Ulrik i en årrække. De har lært en masse forskellige stykker, gjort store tekniske fremskridt og er begyndt at knække nodekoden. De er begge meget glade for at spille klaver hos Ulrik og for Ulrik selv, som vi hermed giver vores varmeste anbefaling. Ulrik er en dygtig pianist, en pædagogisk lærer og et sympatisk og behageligt bekendtskab. Marie og Kasper, forældre til Eigil og Johannes

Anmeldelse skrevet af Niels

""Det er lysten der driver værket" - Ulrik har fanget Sol's niveau meget hurtigt og har med stor forståelse og fornemmelse formået at udfordre vores datter så det er sjovt og spændende og ikke mindst lærerigt. Ulrik får listet nodelæren ind uden at det bliver teoretisk og kedeligt. Ulrik er meget åben for at kaste sig ud i sange/melodier som Sol finder populære og gør dermed undervisningen meget interessant. Ulrik formår at skabe en stemning/rum der betyder at undervisningstiden bliver brugt fuldt ud på undervisning og han virker meget interesseret i at videregive sin evner. Sidst men ikke mindst er Ulrik fleksibel med hensyn til flytning af tider ifbm. ferie og lign." - Niels Petersen, far til Sol, 8

Uddannelse og baggrund

Da jeg var 8 startede jeg til klaver hos Steen Meier. Sidenhen modtog jeg undervisning i klassisk klaver ved Alexander Noval. 

2009-2012 gik jeg på Sankt Annæ Gymnasium, samtidig gik jeg på linjen Klassisk Klaver på MGK, Helsingør Musikskole. Her modtog jeg undervisning af Isabel Carlander.

Siden har jeg arbejdet med filmmusik og -klipning. Jeg har bl.a. arbejdet med musikredigering på nye biografudgivelser af stumfilmene Panserkrydseren Potemkin og Metropolis.

Ulrik Hvid  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR