Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Victor Lindberg

100 kr. for 25 min.

Steder

  Hjem: 8900 Randers

Favoritgenrer

BluesFunkJazzPopRockSwing

Billeder

Personlig beskrivelse

Hej alle

Jeg hedder Victor Vang Lindberg, og jeg har spillet musik i omkring 14 år af mit liv. Derfor musik har været en stor del af mit liv. Jeg vil gerne være underviser, da jeg har fundet ud af, at jeg godt kan lide at lære fra mig af de erfaringer jeg har gjort mig omkring musik igennem livet.


Desuden har jeg en masse materiale, som jeg har erhvervet mig igennem årene, jeg vil bruge i undervisningen. Materialet strækker sig på flere niveauer og vil blive tilrettelagt for den enkelte elev. Det er vigtigt for mig, at eleven sætter sig personlige mål, så eleven får mest muligt ud af undervisningen. Ellers finder vi det i fællesskab.


Mig som musiker:

Jeg har fået undervisning på Randers Musikskole i 13 år i både trommer, klaver og elbas, hvor jeg desuden har gået 2 år på talentlinjen. Disse har jeg også brugt i flere musik-sammenhænge. Mit hovedinstrument er trommer, men jeg har også modtaget undervisning i flere år på de andre instrumenter jeg underviser i. Jeg er også lige blevet student fra Paderup Gymnasium, hvor jeg havde en musikfaglig linje. Jeg har en bred musiksmag og en viden, som passer dertil.


Undervisningen foregår på Knud Lavards Vej 16, hvor jeg har en kælder, hvor vi kan larme lige så tosset vi vil. Der står to trommesæt, og der er både mulighed for at få undervisning på et elektronisk trommesæt og et akustisk trommesæt. Hvis det er noget, som vækker interesse, kan i kontakte mig for at høre nærmere på min mail og tlf.


Mail: Victor.Vang@hotmail.com

Tlf: 22278486

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Victor Lindberg har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Victor kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR