Victor Telvig

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Personlig beskrivelse

Mit navn er Victor, jeg er 20 år gammel og jeg har spillet musik i over 10 år. Mit primære instrument er guitar, men jeg spiller også klaver, bas og derudover producerer jeg musik i Logic. Mit fokus i det at spille musik er at være kreativ med sit instrument. Jeg elsker at komponoere musik, improvisere, skrive sange og producere musik. Jeg vil gerne hjælpe elever med at blive teknisk dygtigere til spille, uden at de mister lysten og føler at det bliver kedeligt at øve sig. Sammen kan vi finde de styrker og svagheder som vi skal arbejde med, og derfra sætte mål for hvordan øvningen hjemme skal foregå fra uge til uge. Vi kan spille alle dine yndlingsnumre sammen, og jeg kan lære dig hvordan du kan improvisere over dem. Hvis du skriver sange selv, vil jeg også meget gerne hjælpe dig med at tage dem til det næste niveau, da jeg selv er en garvet sangskriver. Og hvis du har planer om at indspille og producere musik selv, og gerne vil have hjælp til det, så kan jeg også undervise i Garageband og Logic.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Victor Telvig har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Victor kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har tidligere spillet i flere forskellige bands, med mange koncerter bag mig. I gymnasiet have jeg musik på A niveau, og efter gymnasiet flyttede jeg til Berlin for at fokusere på musikken. Der studerede jeg "Professional Musicianship" på et internationalt musikuniversitet ved navn BIMM, i et år, og jeg er nu flyttet hjem igen. Hvis du er interreseret i at høre hvordan jeg spiller, kan du tjekke min instagram profil her: https://www.instagram.com/telvigen/ og hvis du er interreseret i at høre noget af det musik jeg har skrevet og produceret, kan du tjekke min soundcloud profil her: https://soundcloud.com/boundlessactivity.

Victor Telvig  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR