Adam Cohen giver forrygende koncert

Skrevet af Glen Michaelsen d. 3. december 2012Adam Cohen giver forrygende koncert

Fredag d. 30. november gav Adam Cohen koncert i DR's koncertsal Studio 2

Redaktionen fra Muuv havde æren, at være til koncert med Adam Cohen, der i den grad bød på en forrygende god koncert. Man kan roligt sige at Adam Cohen er født ind i musikken, da hans far er den kendte Leonard Cohen, og dette afspejles tydeligt på scenen.

Adam Cohen, en sand singer songwriter

Når man ser og høre Adam Cohen, er der ingen tvivl om at han er en ægte singer songwriter, der med sine dybe tekster, sin klare stemme og sin rolige performance tryllebandt hele publikum.

Der var noget rolig autoritet over den dygtige musikant, der lod pauserne mellem sangene byde på små hyggelige og sjove anekdoter fra musikerens liv.

Et simpelt og nøje udvalgt band

Adam Cohen var assisteret af et par dygtige musikere, der har fulgt ham i mange år, og været med til at skabe nogle af hans mesterværker. Det var tydeligt at mærke den ganske specielle kemi der var mellem de vante musikere og det gjorde koncerten fuldstændig forrygende.

Nyt album fra Adam Cohen

Adam Cohen spillede to sange til koncerten, hvilke han nævnte var nogle af de numre der skulle komme på den nye plade. Numrene mindede om det gode gamle musik, vi kender fra Adam Cohen, men med en smule mere tempo.

Vi glæder os meget til at høre Adam Cohens nye album, og forventer os rigtig meget af den dygtige musiker.

Find underviser Bliv underviser