4 gode grunde til at du skal blive musiker  •  kommentarer

4 gode grunde til at du skal blive musiker

Er du i tvivl, om du skal blive musiker? Læs her, hvorfor vi synes, det ville være en rigtig god idé.

Når man er musiker, synes man helt sikkert, at det er noget af det fedeste i verden. Dette er der faktisk en ret god grund til, da man lærer rigtig meget som musiker, hvilket også er ting, som man kan bruge til andet end “bare” musik.

Vi har samlet fire rigtig gode grunde til, at man skal blive musiker. Der skal nok findes mange flere, og du er velkommen til at byde ind med flere i kommentarfeltet i bunden.

1. Du bliver mere kreativ

Al musik handler om kreativitet, og når man beskæftiger sig med noget kreativt, bliver man generelt mere kreativ. Dette kan gavne på rigtig mange andre fronter, da man ofte også kan få brug for kreativitet i skolen eller på arbejdet.

Mange mennesker tænker, at kreativitet er noget, man er født med. Vi mener dog, det er muligt for alle at blive kreative, og dette kan især gavnes, hvis man spiller musik.

2. Du bliver bedre til matematik

Når man lærer musikteori, bruger man rigtig meget matematik. Rytmer angives som brøker, hvor man primært arbejder med fire-fjerdedeles-rytmer og tre-fjerdeles-rytmer. Man arbejder også med skalaer og toneafstande, der alt kan brydes ned til matematik.

Når man lærer gennem en hobby, har man en tendens til at lære langt bedre. Det bliver lige pludselig meget sjovere at lærer matematik.

3. Du lærer en masse nye mennesker at kende

Når man spiller musik, vil man oftest komme til at lære en masse nye mennesker at kende. Det sker selvfølgelig ikke helt automatisk, men mange vil finde sammen i et band, tage et ophold på en højskole, spille på en musikskole eller noget helt fjerde.

Når man lærer folk at kende at kende gennem en hobby, som f.eks. musik, knytter man ofte nogle rigtig gode venskaber, da man bruger meget tid sammen, og skal være meget kreative sammen.

4. Du får en ny spændende hobby

Hobbyer er sunde, da de hjælper med at udvikle os. Når man brænder for noget, har man et helt særligt drive, der gør, at man kan fordybe sig i mange timer og på den måde udvikle sig helt enormt.

Da en “ægte hobby” kræver, at man brænder for det, betyder det selvfølgelig også, at man ikke bare skal vælge musikken for at vælge musikken.

Er du klar til at blive musiker?

Hvis du synes, at musik virker som en interessant verden, synes vi helt bestemt, du skal prøve den af. En rigtig god måde at lære et instrument at kende, er at modtage privat musikundervisning. Klik på nedenstående link, og du vil få mulighed for at søge gennem vores store database af private musikundervisere.

Find privat musikunderviser

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Kommentarer

Seneste nyt på bloggen

Hver tirsdag og fredag deler vi musik fra dygtige, upcoming danske musikere. Herunder kan du se de tre seneste artikler, om ny dansk, fantastisk musik.

Musikinspiration: Amea - Call Me Baby
i går kl. 06:51

Musikinspiration: Amea - Call Me Baby

Læs indlægget
Musikinspiration: Tina Stachowiak - Lose Somebody
d. 14-06-2024 kl. 06:56

Musikinspiration: Tina Stachowiak - Lose Somebody

Læs indlægget
Musikinspiration: ISSE - Vilde Drømme
d. 07-06-2024 kl. 21:02

Musikinspiration: ISSE - Vilde Drømme

Læs indlægget
Musikinspiration: Lizette Schouw - Forget
d. 25-05-2024 kl. 09:12

Musikinspiration: Lizette Schouw - Forget

Læs indlægget
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser