Ny dansk musik: Bliv inspireret til nye udgivelser fra danske artister

Ny dansk musik: Bliv inspireret til nye udgivelser fra danske artister

Ny musik fra talentfulde danske musikere

Den danske musikscene byder på meget fantastisk musik, og der kommer ofte ny dansk musik, som vi forsøger at inspirere vores læsere til. I denne artikel definerer vi ny dansk musik som værende nye numre fra danske musikere - og dermed ikke nødvendigvis med dansk lyrik.

Selvom den danske lyrik kan være fantastisk, så mener vi, at den danske musikscene kan meget mere end "bare" det. På den måde vil du også kunne opleve mere ny dansk musik.

Ny dansk musik

Herunder kan du se de seneste udgivelser med dansk musik fra de artister, som vi har her på MUUV. Vi promoverer primært dansk musik fra vækstlaget, da vi synes, der gemmer sig meget guld her.

Single april 2024
Siri Neel
Into The Night
Album april 2024
Glimtvis
Weren't We Just Dancing?
Single marts 2024
Amea
Physical
Single marts 2024
FERN
Killing Time
Single marts 2024
Joakim Lykke
Highway 15
Single marts 2024
eif
Blue Lights
Single marts 2024
Lærke Emilie
Tæller Ik
Single marts 2024
Nayah
Misery
Single januar 2024
Single januar 2024
Johanne
Tegner på mig
Single januar 2024
Elias Bendix
Did My Light Go Out
Single november 2023
Sarah Færch
Overgi'r mig til jul

Vores mission og værdier

  Vækstlaget

Vi har fokus på musikere i vækstlaget, da vi synes, der gemmer sig tonsvis af god musik, som fortjener mere eksponering og flere lyt.

  Diversitet

Vi forsøger at skabe ægte diversitet i branchen ved ikke at skelne til hverken køn eller alder, når vi deler musik. Det hander udelukkende om musikken.

  Gratis

Vi modtager aldrig betaling for at dele musik eller artikler. For at lave den mest ægte vurdering af musikkens kvalitet, er der ikke penge involveret.

Eksempler på danske musikere

Herunder har vi listet nogle af de danske artister, som vi holder særligt meget øje med for tiden, da de udgiver masser af fantastisk ny dansk musik. Listen kunne være uendeligt lang, hvis vi tog samtlige artister, der udgiver ny dansk musik, så derfor vælger vi at fokuserer på de navne, du muligvis ikke kender endnu - men som du bør kende.

Kender du noget ny dansk musik, vi bør kende?

Vi nyder altid at opdage ny dansk musik. Hvis du kender til en dansk artist eller noget ny dansk, så er du mere end velkommen til at kontakte os på info@muuv.dk.

Modtag fantastisk dansk musik direkte i din indbakke

Tilmeld dig her og få vores månedlige inspirationsmail med fokus på danske musik fra det fantastiske danske vækstlag.