Musikinstrumenter

På MUUV finder vi de besdte produkter på markedet (i alle prisklasser) og sammenligner prisen hos udvalgte forhandlere. Vi ønsker at gøre det lettere for danske musikere at vælge det rigtige instrument - til den rigtige pris.

 Udvalgte produkter
 Få det samlede overblik
 Sammenlign priser

Guitar

Over 1.800 produkter

Basguitar

Over 200 produkter

Banjo

Stort udvalg

Ukulele

Over 50 produkter

Mandolin

Stort udvalg

Violin

Over 50 produkter

Saxofon

Stort udvalg

Klaver

Over 100 produkter

Keyboard

Over 100 produtker

Harmonika

Stort udvalg

Trommer

Over 200 produkter

Percussion

Over 50 produkter

Studie & Live

Stort udvalg

Mangler vi noget?

Så fortæl os det gerne :-)

Læs om:

Køb musikinstrumenter online

Hos MUUV har vi lavet en platform, hvor du let kan søge og finde musikinstrumenter og tilbehør, der kan hjælpe dig til at udleve musikken. Vores koncept er, at vi finder og kategorisere populære musikinstrumenter - og så tjekker vi dagligt prisen hos udvalgte udbyere. På den måde kan du være sikker på, at du altid handler musikinstrumenter til den bedste pris.

Informationer vi samler

Billeder

Selvom lyden er det vigtigste, så er det æstetiske udtryk også ekstremt vigtigt. Det er vigtigt, at instrumentet tager sig pænt ud, hvad end det er, når det hænger på væggen eller er med ude til en live-optræden. Vi forsøger at samle billeder af hele instrumentet samt de små detaljer der gør, at det skiller sig ud fra mængden.

Anmeldelser

Det kan være en jungle, når man skal vælge nyt instrument. Hvis man ikke er helt inde i alle mærker, materiale, forme, bearbejdninger osv., så kan ofte være svært at skelne de forskellige instrumenter fra hinanden. Vi forsøger at skaffe anmeldelser på så mange produkter som muligt, så du kan få hjælp af andre brugere til at træffe det rigtige valg.

Specifikationer

Nogle specifikationer er helt essentielle for et produkt, hvor andre kan virke lidt ligegyldige. Vi prøver at finde den perfekte balance imellem ikke at have unødvendigt fyld og samtidig have alle de vigtige specifikationer omkring et produkt.

Priser

Prisen er naturligvis vigtig, når man vil købe et musikinstrument. Vi forsøger at samle alle så mange forhandlere os deres priser på vores side. Dette giver dig både et godt overblik over, hvor du kan handle musikinstrumenter - og hvilken forhandler, der tilbyder de bedste priser.

Overvejelser du bør gøre dig

Inden man køber et nyt instrument, er der nogle overvejelser, man bør gøre sig. Det passer naturligvis ikke på alle alle instrumenter og alt tilbehør, men det er godt nok tæt på.

Dit ambitionsniveau

Skal du eksempelvis købe en guitarforstærker, er det vigtigt, du overvejer, hvor du skal bruge den. Hvis det er til lidt hyggejam derhjemme, skal du nok gå efter en mindre, end hvis det er til store liveoptrædner. Det samme princip gør sig gældende på tværs af andre instrumenter. Det er ofte ikke “pengene værd” at købe det dyreste/vildeste/fedeste, hvis man ikke samtidigt har et højt ambitionsniveau.

Du kan ikke købe dig bedre

Mange nybegyndere har oplevet frustrationen ved at lære et nyt instrument - for det er virkelig, virkelig svært. Derfor kan det også være fristende at tænke: “Arhhh, hvis jeg havde et bedre instrument, ville jeg nok spille bedre”. Der kan naturligvis være lidt ift. bedre spilbarhed, men langt hen af vejen handler det om, at du skal blive dygtigere - og at du skal lære at bruge dit nuværende insturment på den rigtige måde.

Du skal “kysse nogle frøer”

Vi tager lige en metafor fra kærlighedens boldgade. Når det kommer til musikinstrumenter, handler det om, at du sjældent kan købe “det rigtige” instrument i første hug. De fleste oplever, at de skal købe og afprøve nogle forskellige instrumenter, før de får sporet sig ind på stil og præferencer. Pas derfor på med, at du ikke bruger hele din opsparing på et ekstremt dyrt instrument, før du har sporet dig ind på din stil og føler dig sikker.

Kan det købes brugt?

Brugtmarkedet er fantastisk inden for musikinstrumenter - nok også grundet forrige punkt. Det er fantastisk at handle brugte musikinstrumenter, da der er mange penge at sparer. Der kan dog også noget fedt og charmerende over at få et instrument, der har en masse patina og sjæl. De fleste instrumenter bliver (med ordentlig pleje) federe med tiden.

Pris vs. kvalitet

Det er svært at runde dette emne baseret på alle musikinstrumenter, så derfor kommer vi med lidt overordnede gode råd, når det kommer til pris og kvalitet.

1) Køb ikke det billigste

Vælger man det absolut billigste inden for et type af musikinstrumenter, vil man ofte få et produkt, hvor levetiden er begrænset. Muligvis er konstruktionen dårlig, materialerne elendige eller noget helt tredje.

2) Den gyldne middelvej

Ofte får man et rigtig godt kvalitet for prisen match, hvis man vælger et instrument i et “middel-budget”. Det betyder ikke, at det er det rigtige valg for alle, men det er en god anbefaling, hvis du er i tvivl om, hvad du skal have.

3) Pas på det dyreste

Hvis man går efter nogle af de dyreste instrumenter, betaler man ofte for lidt feinsmecker-detaljer. Det er altså detaljer, som det ofte kun er et meget trænet øre, der kan høre - eller en meget erfaren musiker, der kan mærke den øgede spilbarhed.

Populære mærker

Mange producenter laver flere typer af instrumenter. Kigger man eksempelvis på et mærke som Yamaha, laver eksempelvis guitar, trommer, bas og klaver. Andre mærker som eksempelvis Fender, er primært kendt for deres guitarer.

Herunder kan du se et udpluk af kendte mærker:

Musikinstrumenter fra AKAI
Musikinstrumenter fra BOSS
Musikinstrumenter fra Carl Martin
Musikinstrumenter fra Casio
Musikinstrumenter fra D'addario
Musikinstrumenter fra Elixir
Musikinstrumenter fra Epiphone
Musikinstrumenter fra Ernie Ball
Musikinstrumenter fra Fender
Musikinstrumenter fra Focusrite
Musikinstrumenter fra Gibson
Musikinstrumenter fra Hagstrom
Musikinstrumenter fra Harley Benton
Musikinstrumenter fra Korg
Musikinstrumenter fra KRK
Musikinstrumenter fra Line 6
Musikinstrumenter fra Mark Bass
Musikinstrumenter fra Marshall
Musikinstrumenter fra Martin
Musikinstrumenter fra Roland
Musikinstrumenter fra Shure
Musikinstrumenter fra Takamine
Musikinstrumenter fra Yamaha
Musikinstrumenter fra Zildjian

Spørgsmål om musikinstrumenter

Sidder du med et spørgsmål til, hvilket instrument, du skal købe, så kan du altid kontakte os via chatten på siden eller ved at skrive til info@muuv.dk. Der kan naturligvis være afkroge, hvor vi ikke kender de gængse instrumenter godt nok - men vi kan altid guide til dig, hvordan du kan søge mere viden, inden du skal ud og købe.