Trommeundervisning der gør dig til en bedre trommeslager

Har du en trommeslager gemt i dig? Vil du videre med dit trommespil? Vil du øve nye trommerytmer eller øve din timing?

På MUUV.DK kan du finde en privat trommeunderviser, der kan hjælpe dig med dine individuelle behov.

Herunder finder du en liste over dygtige og engagerede trommeundervisere, som står klar til at hjælpe dig.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af trommeundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere trommeundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den trommeunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i trommer

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i trommer? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Close-up af trommesæt

Find en privat trommunderviser, der passer til dig

En privat trommeunderviser kan lære dig alt, hvad det kræver at blive en dygtig trommeslager. Det gælder uanset, om du er nybegynder, let øvet eller øvet. Din private trommeunderviser kan tilmed vise dig måder at øve dig på, selvom du ikke altid er i nærheden af et trommesæt.

Privat trommeundervisning gør dig ikke automatisk til en dygtig trommeslager. Det ansvar har du selv. En privat trommeunderviser kan dog meget hurtigt finde din identitet som musikere og derfra tilbyde en tilpasset undervisning, som motiverer og dygtiggør dig bag trommerne. Find den underviser, der passer til dig her på MUUV - i dag!

Trommeundervisning

Hvad bør du overveje, inden du søger efter trommeunderviser?

Vi kan kun anbefale, at du gør dig nogle grundige overvejelser, inden du begynder din søgning efter en privat trommeunderviser. Du bør gør dig klare tanker om hvilke genrer, du holder af. Det er nemlig vigtigt, at du finder en trommeunderviser, som har dygtiggjort sig inden for de genrer, som du holder af. Det skinner klart igennem på motivation, stemning samt undervisningens kvalitet, hvis du og din trommeunderviser holder af de samme genrer og kunstnere.

Hvad er dit niveau?

Er du øvet, let øvet eller 100% nybegynder på trommerne? Når du kontakter din kommende musikunderviser, vil vedkommende højst sandsynligt spørge ind til dit niveau for at forberede sig til den første prøvetime. Det er vigtigt for den enkelte underviser at forberede undervisningsmateriale, som passer til niveau.

Det kan være svært at tilpasse undervisningen til første time, fordi underviseren endnu ikke har hørt dig spille. For at den første undervisningslektion bliver bedst mulig, er det derfor vigtigt, at du har en fornemmelse af dit eget niveau. Skriv ned hvor mange år du har spillet trommer og hvor mange bands, du har spillet i. Dette giver ikke den fulde sandhed om dit tekniske og musikalske niveau, men det giver en indikation, som kan være værdifuld for underviseren.

Ambitionsniveau

Hvad vil du gerne opnå med din trommeundervisning? Vil du være professionel musiker eller blot kunne spille lidt hjemme i garagen? Hvor mange gange vil du gerne undervises om ugen? Skal det være en gang hver uge eller en gang om måneden?

For at kunne målrette undervisningen bedst muligt, er det også vigtigt for trommeundervisning at vide, hvor ambitiøs du er med undervisningen. Hvis du kun har tænkt dig at øve dig en sjælden gang, er der ingen grund til, at underviseren forbereder et hav af øvelser. Omvendt er det vigtigt, at du har nok øvelser at tage fat på, når du sidder derhjemme bag trommerne. Tænk over, hvor du gerne vil være om et år. Det kan hjælpe din næste trommeunderviser med at hjælpe dig.

Hvad er dit budget?

Du bør finde ud af, hvor mange timer du har råd til at betale for. Husk desuden på, at du skal have råd til at gå til regelmæssig undervisning, hvis du gerne vil udvikle dig bedst muligt. Derfor bør du finder et langsigtet budget, som du har råd til at holde over en længere periode. Når du har budgettet skrevet ned, kan du nemt vurdere, hvilken underviser du har råd til at betale for - med udgangspunkt i det ønskede antal undervisningstimer om måneden.

Geografisk placering

På MUUV.DK er der god chance for, at du kan finde en trommeunderviser, som bor i nærheden af dig. Men hvis du bor på landet eller i en forstad, er det ikke sikkert, at den udvalgte trommeunderviser bor lige rundt om hjørnet. Husk derfor at tænke over, hvor langt du har tid og overskud til at tage - også i det lange løb! Du vil ærgre dig, hvis du er nødt til at stoppe med undervisningen, fordi der er for langt til undervisning. Husk, at nogle undervisere gerne tager hjem til dig - mod betaling af transport.

Sæt dig målet - og gennemfør det!

Det er langt de fleste, der, på et eller andet tidspunkt i sit liv, har fået lyst til at lære at spille et instrument. Man ser sig selv på scenen sammen med bandet og kan pludselig fornemme følelsen af rigdom og berømmelse. Motivationen for at lære at spille trommer rækker dog ikke længere end til første undervisningstime, fordi man meget hurtigt finder ud af, hvor meget det kræver at blive dygtig til at spille trommer.

Hvis du har sat dig for at starte til trommeundervisning, så husk at mærk efter indeni. Vil du det nok, eller er der tale om et øjebliks hjerneblødning? Husk på, at der skal hårdt arbejde til for at blive en dygtig trommeslager!

Er du klar på at give den en skalle med trommeundervisning? Kom i gang her på MUUV.DK.

Trommesæt på scene

Hvad indebærer det at være trommeslager?

Som trommeslager får du lov at være styrmand - det bærende element i musikken. Det er dig, der slår takten an og har ansvaret for at holde tempoet. Du har således et meget stort ansvar, fordi dine fejl får konsekvenser for de andre musikere og den samlede lyd i bandet.

Trommerne er forholdsvis nemme at gå til, fordi der er kort vej til at lære de grundlæggende rytmer. Dog vil du inden for kort tid finde ud af, at det kræver koordinationsevner udover det sædvanlige at spille trommer på et højere niveau.

Ydermere kræver det mange timers øvelse at oparbejde fornemmelse for tempo samt at blive teknisk dygtig på trommerne. Således kræves der stor indsats og vedvarende disciplin, hvis du skal blive en dygtig trommeslager. Men frygt ej - hjælpen er at finde lige her!

Trommeunderviser

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster trommeundervisning?

Prisen på trommeundervisning varierer meget for de forskellige trommelærere. Den billigste lektion du kan købe er 60 minutter for 125 kr., hvor den billigste timepris dog er 125 kr. Den dyreste trommeunderviser tager 400 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi har et stort udvalg af trommeundervisere fordelt over hele Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt hele 67 trommelærere i vores katalog.

Kan man få trommeundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 8 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores trommelærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af trommeundervisning.

Tilbyder jeres trommelærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores trommelærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 74 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i trommer i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser