Keyboardundervisning der er effektiv og motiverende

Privat keyboardundervisning er den mest effektive metode, hvis du ønsker at blive dygtig på keyboardet. Her tilpasses undervisningen til dit niveau, og der er fokus på de ting, du gerne vil spille.

Uanset om du er ny eller øvet, har vi den rette keyboardunderviser, som er klar til at tage dit keyboardspil til næste niveau.

Find keyboard-undervisning her på siden, gratis og uforpligtende.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af keyboardundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere keyboardundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den keyboardunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i keyboard

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i keyboard? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Privatundervisning i keyboard

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er vilde med privatundervisning som format, når man skal lære at spille keyboard. Her modtager du skræddersyet undervisning i keyboard, hvor der hele tiden er fokus på din udvikling og dine musikalske præferencer.

MUUV har siden 2010 forbundet dygtige keyboard-undervisere med elever, og vi har et af Danmarks største udvalg af privatundervisere, som tilbyder keyboard-undervisning.

Sådan finder det hos os

Vi tilbyder to forskellige måder, hvorpå du kan finde undervisning i keyboard. Den ene metode kalder vi "Direkte henvendelse" og den anden kalder vi en "Åben forespørgsel", og du kan læse mere om den her.

Direkte henvendelse

Her kan du søge gennem alle vores keyboard-undervisere, og du har mulighed for at læse mere om hver enekelt underviser. Herefter kan du kontakte en eller flere med en privat besked.

Herefter har underviseren 10 dage til at læse din besked og tage stilling til, om vedkommende også synes, det lyder som et rigtig godt match. Er det tilfældet, så bliver dine kontaktoplysninger delt med underviseren, som så vil tage kontakt til dig for at aftale det præcise forløb for undervisningen i keyboard.

Åben forespørgsel

Med denne model sker det hele lidt omvendt. Her opretter du en forespørgsel, hvor du beskriver, hvad du ønsker i forbindelse med undervisning i keyboard. Denne forespørgsel bliver så automatisk sendt ud til alle de keyboard-undervisere, der som udgangspunkt matcher.

Underviserne har så mulighed for at læse din forespørgsel og afgøre, hvorvidt de synes, der er et godt match. Gør vedkommende det, bliver der ligeledes udvekslet kontaktoplysninger, og du kan blive matchet med op til seks forskellige keyboard-undervisere, så du har størst chance for at finde den rette.

Altid gratis og uforpligtende

Det er vigtigt at pointere, at vores service altid er gratis og uforpligtende for dig som potentiel elev. Det er gratis at oprette både direkte henvendelser og åbne forespørgsler, og du er aldrig forpligtet til at vælge en underviser, hvis du ikke føler for det.

Det lærer du til keyboard-undervisning

Selvom forløbet altid er skræddersyet til dig, så er der nogle grundlæggende ting, du med stor sandsynlighed vil blive taget igennem, når du skal lære at spille keyboard.

1) Akkorder på keyboard

Et keyboard er i sit grundsetup identisk med et klaver, så hvis du har modtaget klaverundervisning før, så vil du allerede kunne disse akkorder på keyboardet. Hvis du dog ikke kender dem, så er det en virkelig vigtig ting at lære, da akkorder er grundlæggende for stort set alt det musik, der bliver skabt.

2) Skalaer

En anden vigtig ting er skalaer, som du både skal lære at kunne spille og forstå. Her er nemlig også noget teori, som kan gøre dig bedre til at forstå, hvilke toner der passer godt sammen.

3) Rytmer

Rytmer er naturligvis også et meget centralt komponent i keyboard-undervisning, som det er det i alt andet musik. Her vil du lære, hvordan akkorder og melodier kan bruges i forskellige rytmer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster keyboardundervisning?

Prisen på keyboardundervisning varierer meget for de forskellige keyboardlærere. Den billigste lektion du kan købe er 25 minutter for 50 kr., hvor den billigste timepris dog er 100 kr. Den dyreste keyboardunderviser tager 600 kr. for 50 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi har et stort udvalg af keyboardundervisere fordelt over hele Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt hele 119 keyboardlærere i vores katalog.

Kan man få keyboardundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 14 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores keyboardlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af keyboardundervisning.

Tilbyder jeres keyboardlærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores keyboardlærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 94 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i keyboard i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser