Find dansk julemusik og julesange

Dansk julemusik: Bliv inspireret til 30 julenumre fra danske musikere

Fantastiske danske julesange

Juletiden er fantastisk. Det er en af de tider på året med flest traditioner, og hvor mange af os virkelig får sat tid af til at se alle dem, vi holder af.

Til en hyggelig jul hører der sig hyggelig julemusik, og vi er heldigvis heldige i Danmark, at der findes et uendeligt antal fantastiske julesange.

Derfor vil vi gerne inspirerer dig til mere af den fantastiske danske julemusik - både fra meget kendte danske artister og fra de mindre kendte.

Deling af julemusik

Hver december anbefaler vi skøn julemusik fra danske kunstnere. Herunder kan du se de seneste udgivelser med julemusik.

Single: Sarah Færch - Overgi'r mig til jul Single november 2023
Sarah Færch
Overgi'r mig til jul
Single: ISSE - Alt jeg ønsker mig i år Single november 2022
ISSE
Alt jeg ønsker mig i år

Vores mission og værdier

  Vækstlaget

Vi har fokus på musikere i vækstlaget, da vi synes, der gemmer sig tonsvis af god musik, som fortjener mere eksponering og flere lyt.

  Diversitet

Vi forsøger at skabe ægte diversitet i branchen ved ikke at skelne til hverken køn eller alder, når vi deler musik. Det hander udelukkende om musikken.

  Gratis

Vi modtager aldrig betaling for at dele musik eller artikler. For at lave den mest ægte vurdering af musikkens kvalitet, er der ikke penge involveret.

Danske julesange

Herunder har vi samlet julesange fra danske artister, hvor der også er skrevet på dansk. Her finder vi rigtig mange danske julesange, som er kendt fra julekalendre, da disse typisk har dansk lyrik.

Kender du en dansk julesang, vi mangler?

Så vil jeg meget gerne høre fra dig. Håber er at vi på sigt kan lave en guide, der rummer alt den fantastisk danske julemusik, som findes. Skriv gerne på info@muuv.dk, hvis du har et nummer, vi skal putte på listen. Der er kun to simple krav: Det skal være julemusik og det skal være med en dansk artist.

Modtag fantastisk dansk musik direkte i din indbakke

Tilmeld dig her og få vores månedlige inspirationsmail med fokus på danske musik fra det fantastiske danske vækstlag.