MUUV - Den hurtige genvej til privat musikundervisning

MUUV er en portal, der samler alle de danske musikundervisere i vores database. Det gør det muligt for musikelever at finde en musikunderviser - hurtigt og nemt. Vores søgeværktøj giver mulighed for at søge og vælge en underviser ud fra forskellige parametre: Instrument, genre, pris og bopæl.

Kom godt i gang - Find din underviser her!

Vi mener ikke det bør koste penge at komme i kontakt med sin underviser og komme i gang med at lære at mestre sit yndlingsinstrument. Derfor er MUUV en gratis service for musikelever. Du har dermed mulighed for at kontakte en underviser du finder på MUUV og er et skridt nærmere på at udleve din musikalske drøm - helt gratis!

Konstant udvikling

Her på MUUV er vi i konstant udvikling for at give dig den bedste oplevelse. Vi har hele tiden fingeren på pulsen og sørger for at siden dækker de behov der nu måtte være for musikundervisere og musikelever på MUUV og de søgende. Det indebærer, at vi arbejder med at udvikle features og brugervenlighed for vores undervisere og brugere.

Hvem står bag MUUV?

MUUV er startet af to unge danske musikere i København ved navn Glen Michaelsen og Morten Skov. Vores drøm er at skabe Danmarks bedste portal for musikundervisning i alle dets facetter. Det være sig privat musikundervisning men også selvstudie, hvor elever får muligheden for selv at studere derhjemme.

Find underviser Bliv underviser