Guitarundervisning

Der gemmer sig mange udfoldelsesmuligheder i guitaren, som både er et populært musikinstrument i band- og solosammenhæng. Her på MUUV kan du finde en dygtig og engageret guitarunderviser, som passer til dine særlige behov for guitarundervisning. Herunder kan du se vores katalog over guitarundervisere i hele Danmark. Find din kommende guitarunderviser på MUUV.DK.

  Nemt
  Gratis
  Uforpligtende
Oscar Moos
6100 Haderslev
150 kr. for 30 min.
Jeppe Lavsen
8000 Århus C
185 kr. for 30 min.
Buster Brynjolf
8000 Århus C
200 kr. for 50 min.
Jacob Falk
2100 København Ø
300 kr. for 60 min.
Thomas Büchel
2200 København N
300 kr. for 60 min.
Bozena Wetchacz
2500 Valby
250 kr. for 30 min.
Thomas Sejrup
2750 Ballerup
140 kr. for 30 min.
Carsten Breidahl
2820 Gentofte
500 kr. for 50 min.
Harald Jahn
2830 Virum
120 kr. for 60 min.
Rasmus Bruhn
5000 Odense C
180 kr. for 60 min.
Mark Bradley
1669 København V
300 kr. for 60 min.
Søren H.Olesen
8000 Århus C
150 kr. for 40 min.
Sune Pors Andersen
8000 Århus C
300 kr. for 45 min.
Peter Nielsen
8000 Århus C
370 kr. for 60 min.
Rasmus Lykke
8240 Risskov
200 kr. for 60 min.
Odin Laugesen Madsen
8260 Viby J
250 kr. for 50 min.
Pedro Oyarzo
8600 Silkeborg
200 kr. for 45 min.
Nicolai Kjærgaard
9000 Aalborg
125 kr. for 25 min.
Carmen Connie Sommer
9400 Nørresundby
200 kr. for 30 min.
Emil R. Nielsen
2000 Frederiksberg
250 kr. for 60 min.
Simon Hjortdal
2100 København Ø
300 kr. for 45 min.
Jannik Petersen
2100 København Ø
150 kr. for 40 min.
Esben Bladbjerg
2200 København N
300 kr. for 60 min.
Kasper Hollesen
2200 København N
200 kr. for 60 min.
Jelle Meeze
2200 København N
200 kr. for 60 min.
Sebastian Stendal
2200 København N
250 kr. for 55 min.
Mikkel Dørig
2200 København N
300 kr. for 60 min.
Lasse Michelsen
2300 København S
200 kr. for 60 min.
Søren Elsborg
2300 København S
200 kr. for 60 min.
Jeppe Andersen
2450 København SV
250 kr. for 60 min.
Glen Michaelsen
2605 Brøndby
150 kr. for 45 min.
Stefan Dujardin
2720 Vanløse
200 kr. for 50 min.
Emil Lundbak
2770 Kastrup
250 kr. for 60 min.
Asger Skov Velling
2820 Gentofte
150 kr. for 40 min.
Malthe Guldberg
2900 Hellerup
100 kr. for 30 min.
Lukasz Borowicki
5000 Odense C
200 kr. for 50 min.
Gear til guitarundervisning

Lær et af de mest populære instrumenter med guitarundervisning

Rigtig mange ønsker at lære guitaren, og den er uden tvivl et af det absolut mest populære instrumenter blandt musikere. Dette har selvfølgelig også gjort guitarundervisning populært, og vi mener, at privatundervisning i guitar er vejen at gå.

Lad os forklare hvorfor:

Privat guitarundervisning er skræddersyet dig

Når der er tale om privat undervisning – fremfor gruppeundervisning – er der udelukkende fokus på dine behov og ønsker. Du sætter altså dagsordnen, og det giver næsten altid det mest effektive forløb.

De fleste guitarelever finder det mest motiverende, hvis der læres sange, som eleven selv har valgt, og dette er kun muligt ved privat guitarundervisning.

Det er en fleksibel form for guitarundervisning

Fleksibilitet er et utrolig vigtigt krav for mange, når det kommer til planlægning af guitarundervisning. Hvis det er privat undervisning, vil der ofte være muligt at planlægge tiden for undervisningen fra gang til gang, og der vil være mulighed for at rykke aftalte lektioner – selvfølgelig kun hvis underviseren tilbyder det.

Det er lige i nærheden

Det er selvfølgelig ikke altid rigtigt, da der ikke findes guitarundervisere i alle byer, men ofte vil du kunne finde en, der er rigtig tæt på, hvor du bor – især fordi det er netop guitaren, som er et utrolig populært instrument.

Du sparer altså en masse tid og kræfter på at køre lange ture, hver gang der er undervisning. Da de fleste bliver undervist en gang om ugen, er det en betragteligt mængde tid, der spares.

Guitarundervisning omkring det helt generelle

Hvad lærer man ved guitarundervisning?

Det er næsten ligemeget, hvilken type guitarundervisning man vælger – man lærer det samme. Det handler bare om, hvilken måde man lærer det på. Når du modtager guitarundervisning vil du blive taget igennem følgende:

Guitarens opbygning

Lidt grundviden omkring, hvordan en guitar er opbygget er et must. Det gør at elev og lære snakker samme sprog, og at der ikke sker misforståelser i forbindelse med guitarundervisning.

Standard-akkorder

Al guitarundervisning starter med disse standard-akkorder, som også kaldes for åbne akkorder. Disse akkorder åbner op for flere tusinde gode musiknumre, og det er forholdsvis lette at lære. Derfor er det et perfekt sted at starte for en ny guitarist.

Barré-akkorder

Disse akkorder er altid kendetegnet ved, at man sætter pegefingeren til at holde hen over samtlige strenge, mens resten af fingrene tager et greb. Disse er langt sværere end standard-akkorderne, men nogle sange kan ikke spilles uden, og derfor vil barré-akkorder altid være en del af den guitarundervisning, du modtager.

Teknikøvelser

Hurtighed i fingrene er altafgørende for en god guitarist, og derfor lærer man en række teknikøvelser, hvor formålet er at lære at flytte fingrene så hurtigt som muligt rundt på de forskellige strenge, og i de forskellige bånd, på guitaren.

Strumming-teknikker

Når først man har lært at tage akkorderne, skal der jo også komme lidt lyd ud af guitaren, og dette sker ofte via strumming. Her handler det om at lære de forskellige rytmer, man kan lave med den hånd, der ikke tager akkorden – oftest højre hånd. Dette vil en blive introduceret i guitarundervisningen sammen med akkorderne.

Fingerspil

Dette er et alternativ til strumming. I stedet for at slå alle strengene an med ens højre hånd, kan man slå strengene an enkeltvis i et mønster, som gentager sig. Det giver ofte en lidt mere dæmpet lyd, og kan være fantastisk som afveksling i en sang med meget strumming.

Guitarsoloer

Soloer er guitarens lir. Her lærer man at sammensætte en fed guitarsolo ud fra forskellige skalaer. Soloer lægges ofte hen over en standardrytme. Her kan det både være, at der læres at komponere en ny solo eller en kendt solo læres.

Teori

Man behøves ikke at kunne al guitarteori til fingerspidserne, men der vil ofte være fokus på lidt teori. Dette kan eksempelvis være nodelære, toneskala eller akkordopbyning. Det er ikke alle, der ønsker teori som en del af guitarundervisning, da de heller "bare vil spille" – men det fleste vil dog få glæde af lidt basal guitarteori.

Pige der har modtaget guitarundervisning

Find privat guitarundervisning hos MUUV

Oven for denne tekst finder du vores udvalg af guitarundervisere. Vi har et stort udvalg af guitarundervisere, hvilket gør, at du kan finde en tæt på dig og du kan vælge mellem flere forskellige prislejer.

Vi forsøger hele tiden at udvide vores netværk med endnu flere dygtige og engagerede guitarundervisere, så du er altid velkommen til at kigge forbi igen, hvis du ønsker at se, om vi har fået lige netop den underviser, du søger.

Du kan også følge vores Facebook-profil, hvor vi holder vores brugere opdateret med nye undervisere og nye tiltag.

Besøg vores Facebook-profil her

Guitarundervisning af akkorder

Tilbyder du guitarundervisning?

Hvis du ønsker at udbyde privat guitarundervisning, er MUUV det helt rette sted for dig. Du får din egen unikke underviserprofil, hvorigennem du har mulighed for at få nye elever. Det eneste, vi forlanger, er, at du er dygtig inden for dit instrument, er glad for at undervise og har gode pædagogiske evner.

Du behøves med andre ord ikke være uddannet fra konservatoriet eller lignende. Vi mener nemlig ikke, at det nødvendigvis gør en til en bedre underviser, at man har været på konservatoriet – men det er selvfølgelig ikke et minus.

Du kan tilmelde dig her

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge akustisk eller elektrisk?

I realiteten fungerer en akkustisk guitar på samme måde som en elektrisk guitar - Måden at tage akkorder, spille soloer, stemme guitaren mv. er det samme. Dog er det som regel meget forskellige musikalske arrangementer, man benytter hver sin type guitar til. Ved guitarundervisning vil en underviser for det meste kunne undervise dig på begge typer guitar. Både hvis du ønsker guitarundervisning på akkustisk guitar eller guitarundervisning på elektrisk guitar.

De fleste vælger at starte på en akustisk guitar, da denne er lidt lettere at have med rundt. Her kræves der nemlig ikke nogen forstærker, hvilket det gør, hvis man spiller på elektrisk.

Hvilken guitar skal jeg starte med?

Start med en af de lidt billigere modeller, når du begynder til guitarundervisning. Det kan være svært at vide, hvad man godt kan lide at spille på lige i starten, og derfor vil det oftest være smart at starte med en billig guitar.

Mærkerne Yamaha og Cort er kendt for at lave rigtig gode billige begynderguitars, som ofte fås ned i omkring 1.500 kr. fra ny af. Disse egner sig perfekt til ens første mange timer med guitarundervisning.

Find undervisning i guitar i dit nærområde:

Find underviser Bliv underviser