Få musikelever gennem MUUV

Få en stabil indtægt. Giv glæden ved musikken videre. Bliv medlem på MUUV i dag.

MUUV.DK er en af Danmarks største inden for musikundervisning og den ældste portal på markedet. Vi har skabt bro mellem undervisere og elever siden 2010.

Tilmeld dig allerede i dag, og bliv vist, når elever søger efter en, der kan underviser i netop dit instrument. Du bestemmer selv prisen og aftaler selv forløbet med den enkelte elev.

  • Gratis profil
  • Simpel prismodel
  • Behold alle elevindtægter
  • Ingen binding

Tilmeld dig her   Hør mere

Har du tidligere været underviser? Så kan du logge ind her.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan

Jeg har været super glad for muuv.dk og den fungerer virkelig godt. Den er meget brugervenlig for både elever og for mig. Har fået flere elever igennem muuv.dk. Jeg har også udviklet nye undervisnings metod til børn og unge, som har en diagnose eller har forskeligere udfordringer og igennem Muuv har jeg haft gode match mellem mig og mine elever. Jeg er så taknemlig og det er en meget velfungerende hjemmeside. mvh Varduhi

Anmeldelser fra vores undervisere

Vores kunder roser os primært for vores fair prismodel, kvaliteten af de elever de får gennem siden og den indsats vi gør for at promovere den danske musikscene.

Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn

Muuv er gode vilkår for undervisere i modsætning til øvrige underviser-platforme, som tager 25-40% af lønnen. Hold jer fra Mikkels "Musikskole" og Instrumentundervisning og Musikundervisning.dk. Jeg har arbejdet for dem alle, og de har byrdefuld administration og dårlige lønvilkår.

Anmeldelse skrevet af Jacob  Falk

Jeg har siden 2013 brugt Muuv som formidlingsportal. Det har været rigtig fint og nemt for både mig og alle de elever portalen har formidlet kontakt til. Jeg gir de varmeste anbefalinger til både eleven der søger underviser samt underviseren der ønsker at give sig selv synlighed.

Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell

Fremragende hjemmeside, der formidler seriøs kontakt mellem dygtige undervisere og elever i nærområdet. Kan klart anbefales!

Betingelser for medlemmer

MUUVs største stoltheder ligger i et hjerteskabt projekt, som derfor også byder på en fair prismodel og en gennemsigtig løsning. Derfor giver vi rigeligt sceneplads til betingelserne for vores medlemmer:

 Gratis profil

Det er gratis og uforpligtende at have en profil. Du betaler kun for de henvendelser, du ønsker. Du kan altid deaktivere din profil, hvis du ønsker det.

 Simpel prismodel

Du betaler kun for de henvendelser, du ønsker. Det koster mellem 50 og 100 kr. afhængigt af, hvor mange henvendelser, du ønsker at købe.

 Behold alle elevindtægter

Du får det totale beløb, hver gang du har undervist en elev. Vi tager med andre ord ikke en procentdel af det, du tjener på dine elever.

 Ingen binding

Vores undervisere er hos os, fordi de er glade og får elever. Ønsker du ikke længere at have en profil, har du altid muligheden for at deaktivere eller slette.

Vil du høre mere?

Hvis du har spørgsmål, ønsker en digital rundvisning eller ønsker at høre mere om mulighederne, så kan du booke mig til et online-møde. Det er naturligvis helt uforpligtende og gratis - og du vælger selv et tidspunkt i min kalender.

Kontakt os

Glen Michaelsen