Få musikelever gennem MUUV

Få en stabil indtægt. Giv glæden ved musikken videre. Bliv medlem på MUUV i dag.

MUUV.DK er en af Danmarks største inden for musikundervisning og den ældste portal på markedet. Vi har skabt bro mellem undervisere og elever siden 2010.

Tilmeld dig allerede i dag, og bliv vist, når elever søger efter en, der kan underviser i netop dit instrument. Du bestemmer selv prisen og aftaler selv forløbet med den enkelte elev.

  • Fast pris 69 kr./md.
  • Ingen binding
  • Behold alle elevindtægter
  • Automatisk fornyelse

Tilmeld dig her   Hør mere

Har du tidligere været underviser? Så kan du logge ind her.

Jeg har været super glad for muuv.dk og den fungerer virkelig godt. Den er meget brugervenlig for både elever og for mig. Har fået flere elever igennem muuv.dk. Jeg har også udviklet nye undervisnings metod til børn og unge, som har en diagnose eller har forskeligere udfordringer og igennem Muuv har jeg haft gode match mellem mig og mine elever. Jeg er så taknemlig og det er en meget velfungerende hjemmeside. mvh Varduhi

Et koncept, kunderne elsker

Vores kunder roser os primært for vores fair prismodel, kvaliteten af de elever de får gennem siden og den indsats vi gør for at promovere den danske musikscene.

Muuv er gode vilkår for undervisere i modsætning til øvrige underviser-platforme, som tager 25-40% af lønnen. Hold jer fra Mikkels "Musikskole" og Instrumentundervisning og Musikundervisning.dk. Jeg har arbejdet for dem alle, og de har byrdefuld administration og dårlige lønvilkår.

Jeg har siden 2013 brugt Muuv som formidlingsportal. Det har været rigtig fint og nemt for både mig og alle de elever portalen har formidlet kontakt til. Jeg gir de varmeste anbefalinger til både eleven der søger underviser samt underviseren der ønsker at give sig selv synlighed.

Fremragende hjemmeside, der formidler seriøs kontakt mellem dygtige undervisere og elever i nærområdet. Kan klart anbefales!

Det med småt, skriver vi med stort

MUUVs største stoltheder ligger i et hjerteskabt projekt, som derfor også byder på en fair prismodel og en gennemsigtig løsning. Derfor giver vi rigeligt sceneplads til betingelserne for vores medlemmer:

 Fast pris 69 kr./md.

Du kender dine udgifter og får samtidigt en fast lav pris for at have en aktiv profil på MUUV.

 Behold alle elevindtægter

Du får det totale beløb, hver gang du har undervist en elev. Fordi vi synes, det er en fair prismodel.

 Ingen binding

Vores undervisere er hos os, fordi de er glade og får elever. Derfor har vi ingen binding.

 Automatisk fornyelse

Det skal være nemt for dig. Derfor fornyes abonnementet automatisk, og kan pauses/afmeldes med få klik.

Vil du høre mere?

Hvis du har spørgsmål, ønsker en digital rundvisning eller ønsker at høre mere om mulighederne, så kan du booke mig til et online-møde. Det er naturligvis helt uforpligtende og gratis - og du vælger selv et tidspunkt i min kalender.

Book online-møde

Glen Michaelsen