Få musikelever gennem MUUV

Få en stabil indtægt. Giv glæden ved musikken videre. Bliv medlem på MUUV i dag.

MUUV.DK er blandt Danmarks største inden for musikundervisning og den ældste portal på markedet. Vi har skabt bro mellem undervisere og elever siden august 2010.

Når du tilmelder dig som underviser, får du en aktiv profil på MUUV. Denne profil vises, når elever søger efter en, der kan underviser i netop dit instrument. For nye undervisere er første måned gratis, og det er altid fuldstændigt uforpligtende. Fortsætter du efter denne måned, koster det fast 69 kr. pr. md.

Tilmeld dig her   Hør mere

Har du tidligere været underviser? Så kan du logge ind her.

Jeg har været super glad for muuv.dk og den fungerer virkelig godt. Den er meget brugervenlig for både elever og for mig. Har fået flere elever igennem muuv.dk. Jeg har også udviklet nye undervisnings metod til børn og unge, som har en diagnose eller har forskeligere udfordringer og igennem Muuv har jeg haft gode match mellem mig og mine elever. Jeg er så taknemlig og det er en meget velfungerende hjemmeside. mvh Varduhi

Et koncept, kunderne elsker

Vores kunder roser os primært for vores fair prismodel, kvaliteten af de elever de får gennem siden og den indsats vi gør for at promovere den danske musikscene.

Det med småt, skriver vi med stort

MUUVs største stoltheder ligger i et hjerteskabt projekt, som derfor også byder på en fair prismodel og en gennemsigtig løsning. Derfor giver vi rigeligt sceneplads til betingelserne for vores medlemmer:

 Fast pris 69 kr./md.

Du kender dine udgifter og får samtidigt en fast lav pris for at have en aktiv profil på MUUV.

 Behold alle elevindtægter

Du får det totale beløb, hver gang du har undervist en elev. Fordi vi synes, det er en fair prismodel.

 Ingen binding

Vores undervisere er hos os, fordi de er glade og får elever. Derfor har vi ingen binding.

 Automatisk fornyelse

Det skal være nemt for dig. Derfor fornyes abonnementet automatisk, og kan pauses/afmeldes med få klik.

Vil du høre mere?

Hvis du har spørgsmål, ønsker en digital rundvisning eller ønsker at høre mere om mulighederne, så kan du booke mig til et online-møde. Det er naturligvis helt uforpligtende og gratis - og du vælger selv et tidspunkt i min kalender.

Book online-møde

Glen Michaelsen