Sangundervisning

Sangundervisning kan hjælpe dig med at frembringe de smukkeste nuancer af din unikke stemme. Hvad end du ønsker at sygne egne sange eller lave smukke fortolkninger af andres numre, så kan privat sangundervisning hjælpe dig.

Her skræddersyes undervisningen, så der er fokus på de sange og teknikker, som du vil lære. Kontakt en af vores dygtige og engagerede sangundervisere herunder, og du er et skridt tættere på drømmen om den perfekte sangstemme.

Kim Barner 349 kr. for 60 min.
  4200 Slagelse
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Pedro Oyarzo V. 250 kr. for 45 min.
  8600 Silkeborg
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Sacha Kjøller 350 kr. for 45 min.
  2700 Brønshøj
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Silifatu Lawal 300 kr. for 30 min.
  8000 Århus C
  8200 Århus N
  Hos eleven
  Online
Louise Boye 200 kr. for 30 min.
4
  4583 Sjællands Odde
  4583 Sjællands Odde
  Hos eleven
  Online
Nadja Bjerre 200 kr. for 25 min.
  9000 Aalborg
  9000 Aalborg
  Hos eleven
  Online
Carmen Connie Sommer 350 kr. for 45 min.
  9400 Nørresundby
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Anne Dræby Lünell 450 kr. for 55 min.
  3080 Tikøb
  3400 Hillerød
  Hos eleven
  Online
Emil Lundbak 375 kr. for 60 min.
  Hjem
  2300 København S
  Hos eleven
  Online
Cecilie Rau Petersen 225 kr. for 30 min.
  2400 København NV
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Peter Nielsen 400 kr. for 60 min.
  8000 Århus C
  8000 Århus C
  Hos eleven
  Online
Annette T. Lorentzen 450 kr. for 60 min.
  8381 Tilst
  Lokale
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Sangunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i sang

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i sang? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Privat sangundervisning er vejen frem!

Vi mener selvfølgelig, at privat sangundervisning er det oplagte valg, hvis du gerne vil styrke din vokal og blive bedre til at synge. Grundende er egentlig mange, men den primære grund er, at den sangundervisning, du modtager, er tilpasset til dine behov.

Selvom der er en række ting, som alle skal lære, har alle deres unikke måde at lære dem på. Derfor anbefaler vi privat sangundervisning, hvor der bliver taget højde for netop dette og lavet et forløb, der matcher dig.

Mand der har modtaget sangundervisning og nu optræder på scene

Sangundervisere i hele landet

Hos MUUV kan du få sanglektioner fra dygtige og engagerede sangundervisere i hele Danmark. Derfor er du kommet til det helt rigtige sted, hvis du ønsker privat sangundervisning. Når man skal modtage sanglektioner, er det selvfølgelig vigtigt, at sangunderviseren (der skal give sanglektioner) bor tæt på.

Du kan blandt andet finde:

Vi har selvfølgelig også i resten af Danmark, men ovenstående byer er Danmarks største - og derfor har vi selvfølgelig også flest undervisere i de byer. Hvis du leder efter undervisere i nogle af Danmarks mindre byer (som Horsens, Vejle, Kolding, Esbjerg osv.) vil der også være en god chance for, at der findes nogle undervisere tæt på dig.

Gruppe til sangundervisning

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster sangundervisning?

Prisen på sangundervisning varierer meget for de forskellige sanglærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 200 kr., hvor den billigste timepris dog er 333 kr. Den dyreste sangunderviser tager 450 kr. for 55 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vores udvalg af undervisere i sang byder på hele 203 undervisere, og 12 af dem har et aktivt medlemskab, og det er disse , du kan finde i listen herover.

Kan man få sangundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 9 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores sanglærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af sangundervisning.

Tilbyder jeres sanglærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende Sanglærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Hvad er komplet sangteknik?

Mange ønsker at lære komplet sangteknik, hvilket kort fortalt er, hvor man dygtiggøre sig i at benytte alle variationer af sin stemme i et stort tonalt spektrum. Hvis man skal lære dette, er det en nødvendighed med sangundervisning, så man får den rette tilgang til sangteknikkerne.

Hvornår bør man begynde til sangundervisning?

Der findes egentlig ikke nogen alder for sangundervisning. Man kan begynde som helt ung, men uden tvivl også som voksen. Det er selvfølgelig klart, at man vil komme længere med sin sangundervisning, hvis man begynder som ung. Mange af de rigtig dygtige sangere vi kender i dag har formentlig modtaget sangundervisning helt fra de tidligere folkeskoleår.

Skal man vælge en mand eller en dame?

Et ofte hørt spørgsmål er, om man som mand skal vælge en mand – og som dame vælge en dame. Det giver jo meget god mening, at man tættere kan relatere til en stemme af samme køn som en selv, men vi mener bestemt ikke, at det er et af de væsentligste kriterier. Gå efter en underviser som beskæftiger sig med samme genre som dig selv – og som du synes virker rar, behagelig og lærerig.

Find undervisning i sang i dit nærområde:

 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal