Sangundervisning der udvikler din unikke stemme og stil

Privat sangundervisning hjælper dig med at synge, som du drømmer om. Hvad end du ønsker at synge egne sange eller lave fortolkninger af andres numre, så kan privat sangundervisning hjælpe dig.

Undervisningen skræddersyes, så der er fokus på de sange og teknikker, som du vil lære.

Kontakt en dygtig og engageret sangunderviser her, og du er et skridt tættere på drømmen om den perfekte sangstemme.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af sangundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere sangundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den sangunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i sang

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i sang? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Privat sangundervisning er vejen frem!

Vi mener selvfølgelig, at privat sangundervisning er det oplagte valg, hvis du gerne vil styrke din vokal og blive bedre til at synge. Grundende er egentlig mange, men den primære grund er, at den sangundervisning, du modtager, er tilpasset til dine behov.

Selvom der er en række ting, som alle skal lære, har alle deres unikke måde at lære dem på. Derfor anbefaler vi privat sangundervisning, hvor der bliver taget højde for netop dette og lavet et forløb, der matcher dig.

Mand der har modtaget sangundervisning og nu optræder på scene

Sangundervisere i hele landet

Hos MUUV kan du få sanglektioner fra dygtige og engagerede sangundervisere i hele Danmark. Derfor er du kommet til det helt rigtige sted, hvis du ønsker privat sangundervisning. Når man skal modtage sanglektioner, er det selvfølgelig vigtigt, at sangunderviseren (der skal give sanglektioner) bor tæt på.

Du kan blandt andet finde:

Vi har selvfølgelig også i resten af Danmark, men ovenstående byer er Danmarks største - og derfor har vi selvfølgelig også flest undervisere i de byer. Hvis du leder efter undervisere i nogle af Danmarks mindre byer (som Horsens, Vejle, Kolding, Esbjerg osv.) vil der også være en god chance for, at der findes nogle undervisere tæt på dig.

Gruppe til sangundervisning

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster sangundervisning?

Prisen på sangundervisning varierer meget for de forskellige sanglærere. Den billigste lektion du kan købe er 45 minutter for 100 kr., hvor den billigste timepris dog er 133 kr. Den dyreste sangunderviser tager 750 kr. for 45 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi har et stort udvalg af sangundervisere fordelt over hele Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt hele 119 sanglærere i vores katalog.

Kan man få sangundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 18 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores sanglærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af sangundervisning.

Tilbyder jeres sanglærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende sanglærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Hvad er komplet sangteknik?

Mange ønsker at lære komplet sangteknik, hvilket kort fortalt er, hvor man dygtiggøre sig i at benytte alle variationer af sin stemme i et stort tonalt spektrum. Hvis man skal lære dette, er det en nødvendighed med sangundervisning, så man får den rette tilgang til sangteknikkerne.

Hvornår bør man begynde til sangundervisning?

Der findes egentlig ikke nogen alder for sangundervisning. Man kan begynde som helt ung, men uden tvivl også som voksen. Det er selvfølgelig klart, at man vil komme længere med sin sangundervisning, hvis man begynder som ung. Mange af de rigtig dygtige sangere vi kender i dag har formentlig modtaget sangundervisning helt fra de tidligere folkeskoleår.

Skal man vælge en mand eller en dame?

Et ofte hørt spørgsmål er, om man som mand skal vælge en mand – og som dame vælge en dame. Det giver jo meget god mening, at man tættere kan relatere til en stemme af samme køn som en selv, men vi mener bestemt ikke, at det er et af de væsentligste kriterier. Gå efter en underviser som beskæftiger sig med samme genre som dig selv – og som du synes virker rar, behagelig og lærerig.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i sang i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser