En lille støtte til et godt projekt: Cph Listening Room  •  kommentarer

En lille støtte til et godt projekt: Cph Listening Room

I denne artikel kan du læse, hvorfor vi har valgt at støtte netop det musikalske projekt Cph Listening Room.

Hos MUUV brænder vi for musikken. Vi startede ikke MUUV med et håb om at blive massemillionære. MUUV startede grundet frustrationer over, at jeg personligt ikke kunne finde en privat guitarunderviser online. Senere er det blevet en passion at hjælpe unge, danske, håbefulde musikere med at blive dygtigere og finde glæde ved musikken.

Nu har vi jo så tjent penge på MUUV i godt og vel to år, og jeg kan forsikre om, at ikke en eneste krone er gået til fornøjelse eller dyre materialistiske ting. Samtlige penge er gået til at gøre MUUV bedre.

Nu har vi besluttet, at en fast del af vores indtjening skal gå til et godt musikalsk formål, og efter en række overvejelser faldt valget på Cph Listening Room.

Hvorfor så lige Cph Listening Room

Der findes et hav af gode musikalske projekter, som med garanti alle gavner musikere - på hver deres måde. Jeg tog lidt mine personlige briller på, og tænkte: “Hvad ville jeg blive allermest ked af at miste?”, og her blev det Cph Listening Room.

Jeg har en kæmpe forkærlighed for sangskrivning og akustisk musik, og det ved jeg, mange andre også har. Derfor vil vi hos MUUV gerne støtte steder, der giver disse kreative sjæle mulighed for at teste deres materiale.

Cph Listening Room er et dedikeret sangskriver-spillested, som udelukkende drives af frivillige på en non-profit basis. Spillestedet er beliggende i hjertet af København på Onkel Dannys Plads nr. 7.

Hvad støtter vi så med?

Vi har valgt en ongoing støtte-ordning, hvor 20 % af vores samlede omsætning går direkte til Cph Listening Room. 20 % kan være svært at forholde sig til, hvis man ikke ved, hvad en portal som MUUV omsætter for.

Rundt regnet kommer vi nok, på nuværende tidspunkt, til at støtte med omkring 15.000 - 20.000 kr. årligt. Så kan du selv regne lidt på, hvor “meget” vi omsætter for årligt :-)

Hvorfor støtter vi?

Den primære grund er, uden tvivl, at vi glædes ved at kunne give lidt tilbage til de danske musikere. Jeg elsker at se, når steder kan drives på non-profit basis. Der er noget nærmest magisk over, hvordan folk kan brænde så meget for et projekt, at økonomi bliver sidestillet totalt.

Den sekundære grund er, at vi gerne vil vise vores undervisere, at vi ikke “bare” er en forretning, men at vi rent faktisk har en passion for musikken.

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Kommentarer

Seneste nyt på bloggen

Hver tirsdag og fredag deler vi musik fra dygtige, upcoming danske musikere. Herunder kan du se de tre seneste artikler, om ny dansk, fantastisk musik.

Musikinspiration: Emilie Thorsby - Fake Love
d. 28-06-2024 kl. 07:21

Musikinspiration: Emilie Thorsby - Fake Love

Læs indlægget
Musikinspiration: MIKKEL - Until We Rise Up
d. 26-06-2024 kl. 07:51

Musikinspiration: MIKKEL - Until We Rise Up

Læs indlægget
Musikinspiration: Amea - Call Me Baby
d. 21-06-2024 kl. 06:51

Musikinspiration: Amea - Call Me Baby

Læs indlægget
Musikinspiration: Tina Stachowiak - Lose Somebody
d. 14-06-2024 kl. 06:56

Musikinspiration: Tina Stachowiak - Lose Somebody

Læs indlægget
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser