Lad musikken blive dit nytårsforsæt i 2015  •  kommentarer

Lad musikken blive dit nytårsforsæt i 2015

Mangler du en idé til, hvad dit nytårsforsæt skal være på 2015? Hvis du ikke har travlt med at være på hele sundhedsbølgen, så se med her!

I dag skriver vi d. 3. januar, og vi håber, at du er kommet rigtig godt ind i det nye år. Et nyt år betyder også en masse nytårsforsæt, og selvom “sundere mad”, “tab nogle kilo” og “dyrk mere motion” hitter på listerne, mener vi, at musikken bør være i fokus.

Det er en stor beslutning, hvis man ønsker at lære et nyt instrument. Det koster mange timers øvning og rigtig meget energi, men udbyttet af dette er helt klart det værd.

Derfor skal du gøre musik til dit nytårsforsæt

Rigtig mange går med drømmen om at lære at spille et musikinstrument, men får aldrig rigtig taget sig sammen. Selvom man i princippet ligeså godt kunne begynde på en hvilken som helst dag, er starten på et nyt år nu altid en god idé. Her får mange mennesker lidt friskt mod til at starte på noget nyt - en genial anledning til at starte på musikken.

Hvis du finder interesse inden for musikken, vil du kunne nyde godt af denne i mange år. De der falder for musikken, ender nemlig med en livslang hobby.

Hvilket instrument skal man så vælge?

Hvis du har besluttet dig for, at musik er lige noget for dig, skal du finde ud af hvilket instrument, du godt kunne tænke dig at lære.

Først kan man kigge på alle de mest populære valg, og se om der er nogle af disse, der vækker interesse. Det kan være guitaren, klaveret, bassen, trommerne eller sangen, men der findes mange andre sjove og interessante instrumenter, som man kan vælge mellem.

Se en oversigt over musikinstrumenter her

Hvordan kommer man så i gang?

Hvis du har fundet ud af hvilket instrument, du vil spille på, er det bare med at komme i gang. Vi vil til enhver tid anbefale, at du starter med privatundervisning, da man får den mest skræddersyede model, der gør, at man lærer præcis de ting, som man har udfordringer med.

Muuv råder over en stor samling af privat musikundervisere fra hele Danmark i størstedelen af de instrumenter der findes.

Du kan søge og finde en privat musikunderviser her.

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Kommentarer

Seneste nyt på bloggen

Hver tirsdag og fredag deler vi musik fra dygtige, upcoming danske musikere. Herunder kan du se de tre seneste artikler, om ny dansk, fantastisk musik.

Musikinspiration: Amea - Call Me Baby
i dag kl. 06:51

Musikinspiration: Amea - Call Me Baby

Læs indlægget
Musikinspiration: Tina Stachowiak - Lose Somebody
d. 14-06-2024 kl. 06:56

Musikinspiration: Tina Stachowiak - Lose Somebody

Læs indlægget
Musikinspiration: ISSE - Vilde Drømme
d. 07-06-2024 kl. 21:02

Musikinspiration: ISSE - Vilde Drømme

Læs indlægget
Musikinspiration: Lizette Schouw - Forget
d. 25-05-2024 kl. 09:12

Musikinspiration: Lizette Schouw - Forget

Læs indlægget
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser