Underviser du i musik? 10 tips til at få flere elever gennem MUUV  •  kommentarer

Underviser du i musik? 10 tips til at få flere elever gennem MUUV

Her giver vi nogle konkrete forslag til, hvordan du kan få maksimum udbytte ud af din MUUV-profil.

Hvis du tilbyder musikundervisning her på MUUV, har du måske overvejet, hvordan du kan få endnu flere elever. Vi får virkelig mange elever gennem vores hjemmeside hver måned, og du kan aktivt være med til at påvirke, hvor mange af dem, der ryger din vej.

I denne artikel vil jeg give dig 10 konkrete tips, hvordan du kan gøre din MUUV-profil knivskarp, så du får så mange elever som muligt.

10 konkrete tips

Herunder kommer de 10 konkrete tips, som du kan benytte på din profil. Har du endnu ikke en profil på MUUV, giver vi 30 dage fuldstændig gratis og uden binding! Klik her og gå til tilmelding.

1. Upload et godt profilbillede

Profilbilledet er måske det vigtigste element, da vores søgefunktioner primært viser profilbilleder. Hav gerne et billede, hvor man er forholdsvist tæt på dit ansigt, så man let kan se dig - selv i oversigten. Sørg for at se venlig og indbydende ud, så en guitarelev eller forælder tænker, at du er det rette valg.

2. Læg et cover-billede op

Når man kommer ind på din profil, er der plads til et stort cover-billede, hvor du yderliere kan få vist, hvem du er. På coverbilledet kan det evt. være en situation, hvor du spiller på dit musikinstrument. Sørg for at billedet har en god kvalitet.

3. Vælg de rette instrumenter

Denne giver måske lidt sig selv, men du skal sørge for at gennemgå vores liste af instrumenter - og selvfølgelig vælge dem, hvor du er i stand til at undervise. Dette vil gøre, at du bliver vist i de rigtige søgninger på MUUV, og dermed præsenteret over for de rigtige elever.

4. Vælg de rette genrer

Når en elev skal beslutte sig for en underviser, er genren et vigtigt parameter. Vil man gerne spille heavy metal, ønsker man ikke en pop-underviser. Det nytter heller ikke noget at vælge samtlige genrer, da det vil virke lidt useriøst, når en elev kommer ind. Vælg de genrer, som du virkelig har en interesse i at spille - og lære fra dig. Jeg vil anbefale dig at vælge 2-5 genrer.

5. Tænk over prisen

Man skal selvfølgelig ikke bare skrue prisen ned, men man er nødt til at kigge lidt på, hvad alle lignende undervisere koster. Pris er selvfølgelig ikke alt, men koster du over dobbelt så meget i timen som alle andre, vil det med garanti gøre, at du ikke bliver valgt lige så ofte. Gå ud på MUUV.DK og lav en søgning på dit postnummer og dit instrument, og se hvordan du ligger i forhold til de andre.

6. Beskriv dig selv ordenligt

På MUUV.DK har du mulighed for at lave en beskrivelse af dig selv som person, og den er virkelig vigtig. Tænk over, at det ofte er en forælder, der kigger på din profil. Du skal få dem til at føle, at du på en glad, motiveret og lærerig måde kan lære deres barn at spille på et instrument. Derfor behøves du ikke kun at snakke om musik, men også gerne en lidt om hvem du er som person.

7. Beskriv din uddannelse/erfaring

Her har vi et felt, som minder lidt om beskrivelsen. Her er det dog tiltænkt, at du skal forklare, hvordan du er blevet dygtig i dit instrument. Det kan være alt fra en pædagog der har spillet for ungerne i børnehaven til en sanger der læst på konservatoriet.

8. Link til sociale profiler

Du har også mulighed for at linke til dine profiler på sociale medier. Dette er alt fra sociale netværk som Facebook til musikalske netværk som SoundCloud. Igen har vi forældrene meget for øje som gerne vil have en sikkerhed for, at de sender deres barn hen til en, som de føler sig tryg ved - og det kan disse profiler være med til, fordi de kan se lidt mere om, hvem du er.

9. Få din egen profilvideo!

Vi har før sendt email ud omkring, at vi tilbyder at redigere en video optaget af dig, så det bliver til en lækker, pæn profilvideo. VIdeoen vil blive implementeret øverst på din profil på MUUV, og vi klarer ALT. Du skal blot sende din video til os, og hvis du klikker her, kan du få et par tips til, hvordan du får det bedste slutresultat.

10. Giv det en hurtig korrekturgang

Stavefejl pynter aldrig i en tekst. Selv de mindste fejl kan være ærgerlige, da det kan fjerne fokus fra det væsentlige - nemlig beskrivelsen af dig. Vi anbefaler altid, at man lige finder en anden, der kan læse teksten igennem, da man ofte kan stirre sig blind på sine egne fejl.

OBS: Vi tilbyder da også gerne at gennemgå din profil for korrektur - og eventuelt lige lave et par småjusteringer, så din tekst fremstår knivskarp. Bare smid en mail til info@muuv.dk, hvor du i emnet skriver "Korrektur", og så smid et link til din profil i emailen.

Skal vi komme med et par råd til profilen?

Ja, den er god nok! Det er ikke kun gratis korrektur-tjek, der er på menuen. Vi tilbyder også gerne at kigge hurtigt henover din profil og komme med nogle fifs til, hvad du kan gøre bedre. Du smider bare en email til info@muuv.dk.

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Kommentarer

Seneste nyt på bloggen

Hver tirsdag og fredag deler vi musik fra dygtige, upcoming danske musikere. Herunder kan du se de tre seneste artikler, om ny dansk, fantastisk musik.

Musikinspiration: Emilie Thorsby - Fake Love
d. 28-06-2024 kl. 07:21

Musikinspiration: Emilie Thorsby - Fake Love

Læs indlægget
Musikinspiration: MIKKEL - Until We Rise Up
d. 26-06-2024 kl. 07:51

Musikinspiration: MIKKEL - Until We Rise Up

Læs indlægget
Musikinspiration: Amea - Call Me Baby
d. 21-06-2024 kl. 06:51

Musikinspiration: Amea - Call Me Baby

Læs indlægget
Musikinspiration: Tina Stachowiak - Lose Somebody
d. 14-06-2024 kl. 06:56

Musikinspiration: Tina Stachowiak - Lose Somebody

Læs indlægget
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser