Allan Jarmer

120 kr.   25 min.

Steder

  Hjem: 2980 Kokkedal

Instrumenter

Favoritgenrer

JazzKlassiskPopSwing

Sociale medier

Facebook-profil for Allan Jarmer

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Jeg har et alsidigt pædagogisk og kunstnerisk virke bag mig; det startede egentligt med uddannelse som cand mag i musik med teoretisk pædagogik som sidefag og musikdidaktik som speciale, men jeg er altid gået musikskolevejen. De første år havde jeg samarbejde med en række danske og udenlandske jazzmusikere på Jarmers Musikskole i firserne, hvor jeg også underviste i becifrings- og rytmisk klaver. 

https://organistvikar.weebly.com/jarmers-musikskole-1977-89.html

Senere tog jeg job som organist og læste til PO, og arbejder stadig som organistvikar. Jeg har fra Sjællands Kirkemusikskole godkendelse til at undervise i becifringsklaver, men jeg blev musikskoleleder på Slangerup Kommunale Musikskole, lavede lærerteams med fællestimer som krumtappen i elevsamspillet.
Bl.a. p.g.a. kirkemusikken har jeg et solidt fundament i klassisk musik at videregive.

Igennem årene har jeg spillet i gruppen Blue Train, men jeg har også været festmusiker. Den betegnelse viger jeg ikke tilbage for, for så vidt jeg har spillet både jazz, beat og pop, alle de standards, schlagere og hits, som rummer de "klassikere", jeg giver videre til eleverne med hjælp til arrangement/brugsklaver, samspil og improvisation.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Allan Jarmer har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Allan kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Samtidigt med mine sammenlagt 30 år som musikskoleleder har jeg undervist i sang, sammenspil/rotation, orgel og klaver - rytmisk og klassisk

Jeg er erfaren, både som lærer og musiker, og har ry for at være tålmodig.. Jeg har haft utallige elever igennem tiden og synes stadig det er en givende beskæftigelse, både menneskeligt og musikalsk..Det er aldrig for sent at starte - det kan måske være for tidligt (med klaverenetimer), hvis man også skal have noder med. Det er individuelt med aldersparathed, men 8-årsalderen er et godt bud. 

Musikunderviser Allan Jarmer

Kontakt Allan

Kontakt Allan gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked