Anders Haaning

350 kr.   50 min.

Steder

  Lokale: 2200 København N
  Hos elev (Kørsel: 100 kr.)
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoElektroniskFolkFunkFusionHiphop/RapJazzLatinPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Anders Haaning

Personlig beskrivelse

Underviser både øvede som begyndere. Du vil blive undervist af en erfaren underviser og turnerende musiker uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium
Vi skal arbejde med Udtryk, Groove, Klang/lyd, Teknik, Nodelæsning, Studieindspilninger, Koordination og  især Musikalitet.  

Undervisningen vil tag udgangspunkt i dine ønsker og mål.  Vi skal sammen finde dine svagheder, og udbedre dem, men vi skal også finde dine musikalske evner og ønsker.  Undervisningen vil tag udgangspunkt i materiale fra bøger, noder men så absolut også fra plader hvor vi sammen skal LYTTE og lærer grooves stilarter. 
Søger du ind på MGK eller Konservatoriet, vil jeg også kunne hjælpe dig med gode råd og finde ting som vil forberede dig til optagelsesprøven. Underviser både øvede som begyndere. Fra 5 år.
Mit øvelokale / studie ligger på Sigurdsgade 35, på Nørrebro. Her har jeg et utal af trommesæt og muligheder for at udfolde sig kreativt, både på trommesættet men også på computeren. Hvor jeg kan lærer dig de studie teknikker der kræves af en moderne trommeslager. 
Jeg er uddannet fra Rytmisk musikkonservatorium i 2011. Har turneret i hele verden med både rock og jazz orkestre. Er aktiv musiker og producer med flere bands. 
Det eneste der kræves af dig er at du er i godt humør, har et par stikker og en øveplade. Så kan vi komme i gang :) 
Jeg underviser enten i 25 eller 50 minutter. Jeg kan også undervise hos dig. Men så er det minimum 50min. 
Ser frem til at høre fra dig. 
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anders Haaning har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anders kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2011. 19 års undervisningserfaring fra musikskoler, privatskoler, folkeskoler, specialskoler og privat.

Jeg har desuden 11 års erfaring med undervisning af unge med diagnoser. Primært Autisme spektrum forstyrrelse, Angst og ADHD.

Musikunderviser Anders Haaning

Kontakt Anders

Kontakt Anders gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked