Anette P. Hansen

275 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkFusionJazzKlassiskLatinMetalPopPunkR&BRockSoulSwing

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Anette Phamuang Hansen

Personlig beskrivelse


Undervisningen i sang
Jeg underviser i solosang samt holdbaseret sangundervisning på alle niveauer og i alle aldre. Undervisningen tager udgangspunkt i elevens alder og niveau og indeholder bl.a. pædagogisk indfaldsvinkler fra den internationalt anerkendte Suzuki metode.
I sangundervisningen indgår der blandt andet:
- Grundlæggende sangteknikker og principper for sund stemmeføring med udgangspunkt i stemmeforskeren Cathrine Sadolins metodik.
- Kropsbevidsthed bl.a. i forhold til vejrtrækning og kropsholdning
- Styrketræning i det omfang, det er relevant for sund stemmeføring
- Performance og musikalsk udtryk herunder tekstfortolkning og melodisk forståelse
- Generel musikforståelse og musikteori i det omfang, det er relevant

Jeg har som tidligere nævnt undervist på alle niveauer lige fra småbørnshold til konservatorieforberedende kursusforløb MGK og musikkonservatorier.

Undervisningen i klaver
Jeg underviser i klaver for begyndere og let øvede i alle aldre. Den pædagogiske indfaldsvinkel er den internationalt anerkendte Suzuki metode. I klaverundervisningen indgår der blandt andet:
- Nodelære
- Akkordlære
- Akkompagnement og brugsklaver
- Improvisation
- Teknisk, rytmisk og teoretisk musikforståelse
- Musikalsk udtryk
- Kombination af sang og klaverundervisning, hvis eleven ønsker det.

Undervisers genre
Jeg kan i kraft af sin uddannelse og mine mange års erfaring som musiklærer og solist undervise i de fleste musikalske genrer.

Første lektion
Jeg lægger stor vægt på, at den enkelte elev føler sig tryg og godt tilpas i det musikalske rum, der skabes. Jeg har arbejdet med musik hele sit liv og kan derfor tilpasse undervisningen, så den enkelte elev oplever kontinuerlig musikalsk fremgang.

Børn
Jeg har rigtig gode erfaringer med at undervise børn efter Suzuki metoden. Metoden er også kaldet ”modersmåls metoden”. Den læner sig op ad den måde vi lærer at tale på, ved først at lytte og efterligne og derefter lærer vi at læse og skrive.
Jeg har beskæftiget sig i mange år med børne- unge undervisning, og har erfaret hvor vigtig forældrenes rolle er for barnets musikalske udvikling. Derfor skal du som forælder også være med til al undervisningen samt hjælpe barnet med at øve derhjemme.

Et barn kan generelt starte med at lære et instrument fra 4 til 5-årsalderen.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anette Phamuang Hansen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anette Phamuang kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet sanger og pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København samt Internationalt Certificeret Suzuki Klaverlærer og derfor medlem af ESA (European Suzuki Association).
Jeg har over 35 års undervisningserfaring på alle niveauer og i alle aldre fra småbørnshold til konservatorieforberedende kursusforløb (MGK) og musikkonservatorier.

Udover undervisningen har Anette også en karriere som solist.

Musikunderviser Anette Phamuang Hansen

Kontakt Anette Phamuang

Kontakt Anette Phamuang gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked