Anne Lykke Langloe

100 kr. for 25 min.

Steder

  Hjem: 8800 Viborg

Instrumenter

Favoritgenrer

KlassiskPop

Billeder

Personlig beskrivelse

Klaver Undervisning for begyndere... Fra (3 år ) 4 år , teenagere, voksne, "voksne, der er blevet ældre" og "de på papiret, - gamle", men som selvfølgelig er i bedste vigør :)

Priser : Ang børn og op til det påbegyndte 18 år, - differentieres ang, alder, se længere ned på siden.

Minimumsalder fra (3år) 4 år. Ang. opstart fra alderen, (3) 4 - 5 år (Her må minimum en af forældrene være tilgængelig under barnets øvning, samt undervisning) Herefter er barnet klar til selv at stå for øvningen, dvs. fra 6 -7- (8 ) år.

For de yngste fra 3/ 4 - 7 (8 ) år, vil jeg anvende materialet klaverleg... Fra ( 8) - 9 - 10 - 11 år, vil jeg tage udgangspunkt, i stadig, at have det så sjovt som muligt og også begynde, at komme ind i, at spille efter de rigtige noder. Klaverspil, der læres gennem noder, naturlighed, legende tilgang og teori (Herunder kommer gehørspil, opfordring til, selv at lave melodier, evt. at synge til, lidt om becifring, håndstilling / fingersætning, samt lidt om teknik og tro på sin egen kunnen, på klaver:) Jeg anvender som hoved skole Carl Bertil Agnestig og inddrager andet materiale, til at komme rundt om de andre emner:)

Der differentieres selvfølgelig i lektionsprisen, afhængig af børnenes alder.. F.eks, 3 årige = 50 kr= 10 minutter, 4 - til og med 7 år 15 minutter pr lektion = 55 kr Fra 8 år = 60 kr og 20 minutter pr lektion.

Fra 9 år - til og med 13 år. er prisen 65 kr, pr lektion = 25 minutter.

Fra 14 år - til og med 17 år 25 minutters lektioner = 85 kr

Fra 18 år og 25 minutter ad gangen = 95 kr...

Hør nærmere...

Ang undervisning fra i hvertfald 12 år også gerne før og opefter teenager og voksne, her vil vi selvfølgelig komme ind på forskellige genrer, klassisk og såkaldt pop melodier...

Lidt mere om mig : (Udover klaverspil arbejder jeg på, at kunne opstarte musiklege, dvs, musikleg, sang og rytmik, for (mindre) børn, hvortil jeg selv har lavet sange, som jeg gerne, på et tidspunkt, vil i gang med, dvs danne hold for børn og forældre, alla musikalsk legestue og hold for lidt større børn...Jeg hører gerne helt uforpligtende fra dig, om du, kunne være interesseret i, at du og dit barn, (evt. hele børneflokken:), skulle deltage i sådan et hold, så sender du mig bare en besked her over MUUV og så skrives vi ved om det og om jeg evt. har fået interesserede nok, til, at starte hold op, her i Viborg. (Arbejder du i en institution, her i Viborg, kunne det også være i jeres børnehave eller fritidsordning:) Derudover arbejder jeg også lidt med stemmen, på hvordan man kan opløse blokeringer nogle vil endda kalde det, at opnå healing. Dette vil jeg blive klar til, på et tidspunkt også, at undervise i :) Kunne du evt. være interesseret i det, så skriv gerne om det også helt uforpligtende, så kan vi se, om der skulle komme nok interesserede, til, at starte noget op. Læs hernedenfor et uddrag af min uddannelses baggrund og erfaring...

Uddannele og baggrund

Jeg har lavet melodier og spillet på klaver fra jeg var 7 år... Fik undervisning i noder fra 9 års alderen...Musiksproglig student. Samlede rytmisk band, spillede klassisk, samt optrådte med begge dele i gymnasiet. Mine senere klaverlærere var undervisere ved musikkonservatorierne. Jeg har haft 1,5 år på musikkonservatoriet i AAlborg, klassisk som hovedfag og rytmisk som bifag. Jeg har selv udgivet to musik-albums, digitalt, med mine egne sange/melodier, i noget der hedder: DigiButik.dk og de er tilgængelige på alle digitale butikker så som Spottify, osv.... Derudover er jeg uddannet pædagog.

Kom i kontakt med Anne Lykke

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Anne Lykke gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med vores gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal