Antonia Mrsic

250 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkFunkJazzLatinPopR&BSoulWorld

Billeder

Personlig beskrivelse

Mit navn er Antonia Mrsic og jeg er uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Tidligere har jeg gået på et 3-årigt musikalsk grundforløb (MGK) og har fra dengang store erfaringer med at undervise i både solo-sang, kor og klaver. 
Jeg har sunget - og dyrket en bred vifte af genre lige fra Jazz, Country, Folk, Pop, R&B og Soul, men underviser i det meste, - alt efter hvad eleven også har interesse i. 

Jeg elsker glæden ved at synge og spille musik, samt følge den enkelte elevs udvikling i undervisningstimerne. Jeg lægger stor vægt på elevens egne ønsker og behov, og hjælper med at føre eleven derhen hvor den enkelte ønsker at være med deres stemme og udtryk.
I mit kreative arbejdsrum er det i orden at fejle, - for uden fejl bliver vi ikke bedre. Jeg går op i at skabe trygge rammer hvor eleven føler sig tilpas og tør afprøve nye sangteknikker, øvelser og generelt udfordre sig selv rent musikalsk. 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Antonia Mrsic har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Antonia kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Rytmisk sanger uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Har tidligere gået på MGK og undervist i solo-sang, klaver, børnekor, babyrytmik, samt undervist på Kolding Friskole og Kolding Musikskole. I min fritid synger jeg i forskellige bands, og skriver/komponerer egen musik som jeg optræder med.


Musikunderviser Antonia Mrsic

Kontakt Antonia

Kontakt Antonia gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked