Asger Rosendal Thorn

250 kr. for 45 min.

Steder

  Lokale: 2200 København N
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)

Favoritgenrer

DiscoFolkFunkFusionJazzKlassiskLatinPopR&BSoul

Billeder

Favoritgenrer

Facebook-profil for Asger Rosendal Thorn

Mød Asger

Personlig beskrivelse

Jeg brænder for at gøre musik lettere og sjovere for børn og voksne og specialiserer i rytmisk klaver, hørelære og improvisation for begyndere og øvede.

Undervisningen

Efter elevens ønsker arbejder vi med at spille efter øret eller noder og becifringer. Vi tager oftest udgangspunkt i sange og stykker efter elevens valg og mine forslag. Vi kan arrangere stykker til soloklaver, akkompagnement til sang og samspil eller kaste os ud i harmonisk, melodisk og rytmisk leg, improvisation og komposition.

Mellem timerne sender jeg øvemateriale ud til elever i form af videoer og/eller noder til download, som printes af eleven eller læses på skærm. Jeg skriver og arrangerer dele af de stykker, vi arbejder med og tilpasser det til elevens niveau. Oftest kan jeg hjælpe med at finde gode noder gratis, men af og til vil det være bedst at eleven betaler for en officiel udgivelse.

Priser

Prisen er DKK 300 for 60 minutter, DKK 250 for 45 minutter og DKK 200 for 30 minutter i mit øvelokale. Ved private adresser tager jeg DKK 50 i kørselstillæg.

Hvor og hvornår?

Undervisningen foregår på din adresse inden for 15 km afstand af Gentofte eller i øvelokale på Sigurdsgade 35 eller Juhl-Sørensens lokaler med vidunderlige flygler på Brofogedvej 10. 

Undervisningen foregår hverdage mellem 12-20, samt lørdage 8-16, og jeg underviser i øjeblikket mere end 25 ugentlige soloelever. 

Jeg har enkelte tider tilbage i kalenderen!

Kontakt

Henvendelse sker her på siden eller på 28687535, så vi kan aftale nærmere omkring tid, sted og ønsker i forbindelse med undervisningen.

Aflysningsgebyr

Aflysninger sker senest 24 timer før lektionen, da jeg ellers opkræver et gebyr på 200 DKK

Uddannele og baggrund

Siden 2015 har jeg arbejdet som selvstændig med undervisning i musik. I perioden 2006-2015 har jeg undervist i musik ved siden af mine studier.

I øjeblikket synger jeg i et lille nystartet ambitiøst verdenskor. Tidligere har jeg spillet en årrække i festbands til firmafester, bryllupper og sunget i en række forskellige kor og gik på den Rytmiske Højskoles baslinje.

I 2009 blev jeg student fra Aurehøj gymnasiums musiklinje efter tre spændede år på Statens Pædagogiske Forsøgscenter, hvor jeg startede mit første band i 2004. Jeg har gået 4 år på universitetet og henholdsvis studeret jura på Københavns universitet og uddannelsesvidenskab på Institut for Uddannelse & Pædagogik.

Kom i kontakt med Asger

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Asger gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med vores gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal