Bozena Wetchacz

500 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2500 Valby
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

Klassisk

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Bozena WetchaczSoundCloud-profil for Bozena WetchaczYouTube-kanal for Bozena WetchaczSpotify-profil for Bozena WetchaczDeezer-profil for Bozena WetchaczApple Music-profil for Bozena Wetchacz

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Tilbyder undervisning i guitar eller klaver. Jeg tilpasser undervisningen til dit niveau og dine mål, så du får mest muligt ud af vores timer sammen. Med fokus på teknik, musikteori og musikalsk udtryk, vil du udvikle dine færdigheder og blive en dygtig musiker. Jeg er passioneret og engageret i min undervisning, og sammen vil vi skabe en positiv og inspirerende læringsoplevelse. Uanset om du er nybegynder eller øvet, er jeg klar til at hjælpe dig med at nå dit fulde musikalske potentiale. Kontakt mig for mere information og tilmeld dig en prøvetime i dag.

Mere info om mig : http://www.bozenawetchacz.com/

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Bozena Wetchacz har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Bozena kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Jeg har mere end 25 års erfaring med undervisning, både gennem privatundervisning og på aftenskoler. Udover min undervisning har jeg også en passion for musik og er en aktiv optrædende musiker. Hvis du har scene skræk og har brug for hjælp til at overvinde det, kan jeg også assistere dig med det. Jeg er dedikeret til at hjælpe mine elever med at nå deres fulde potentiale og trives både som musikere og som individ.Musikunderviser Bozena Wetchacz

Kontakt Bozena

Kontakt Bozena gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked