Brian C. Hansen

250 kr.   45 min.

Steder

  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkPopRockWorld

Personlig beskrivelse

Jeg har baggrund som musiker gennem knap 50 år i forskellige genrer, med hovedvægt i pop/rock og irsk folkemusik.(telefon skjult)Jeg fik interesse for melodicaen for ca. 10 år siden, og efter intens træning, implementerede jeg den i irsk folkemusik, og senere andre genrer.

Melodicaen var et meget brugt instrument tilbage i 60'erne og 70'erne, men er desværre synes lidt hen, og høres kun i forbindelse med børn, hvor den er et hyggeligt stykke legetøj.

Jeg synes melodicaen er meget mere end det, og synes bestemt den fortjener et comeback på de danske scener.

Har du det også sådan, men ikke lige kan spille på sådan en, enten fordi du er nybegynder og godt vil lære det, eller du har måske erfaring med tangenter, og blot vil tillægge dette instrument dit CV, så tøv ikke med at kontakte mig.


Undervisning er muligt i hele landet.

Den nævnte kørselsudgift, gælder kun region Hovedstaden.

Kørsel til andre regioner, tillægges der 100kr. pr. region + eventuelle broafgifter.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Brian Christian Hansen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Brian Christian kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er selvlært i musik og begyndte min vandring på tangenterne som 5 årige, og har gennem årene lært at spille på forskellige instrumenter.

Af relevans for undervisning på melodica, har jeg 15 års erfaring inden for irsk folkemusik, som har hovedvægt i at lead instrumenter følger sang melodien, hovedsaglig som første stemme, men  også med afvigelser.

Musikunderviser Brian Christian Hansen

Kontakt Brian Christian

Kontakt Brian Christian gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked