Cintia Gomez Diez

250 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 2820 Gentofte
  Hos elev (Kørsel: 60 kr.)

Instrumenter

Sociale medier

Facebook-profil for Cintia Gomez DiezYouTube-kanal for Cintia Gomez DiezSpotify-profil for Cintia Gomez Diez

Personlig beskrivelse

Jeg er Cintia, uddannet musiklærer med mere 10 år erfaring. Jeg har studeret musikpædagogik for at kunne dele ud af min passion og kærlighed til musik. Det bedste ved at være lærer, er det at dele med andre, at udveksle ideer. Jeg er et meget åbent og kreativt menneske. Min undervisning er baseret på leg og sjov. Særligt er jeg specialiseret i Eurytmi af Dalcroze-metoden (undervisningsmetode baseret på sammenbinding af musik og bevægelse). Dertil har jeg også arbejdet meget med Kodaly og Orff. Min master-uddannelse i Music Education på Rytmisk Konservatorium i Kbh; mit kandidatprojekt handlede om at improvisationer, dans, bevægelse, at syng og dukketeater mm. til undervisning i at læse musik på holistisk måde, inspireret af at hjælpe elever med ordblindhed.

Jeg har lang erfaring som lærer Jeg arbejder i dette sidste skoleår som vikar som klaverlærer på Herlev Musikskole og Gentofte Musikskole. Jeg har arbejdet på San José Obrero skolen med musikteori, klaver, Rytmik, kor. På den skole har jeg arbejdet med alle slags elever fra 3 år til unge på 18 år. Jeg har også arbejdet de sidste tre år inden for andre sektorer af musikundervisningen, hvor jeg underviste balletdansere i musik.

Gennem mit liv har jeg udført forskellige former for arbejde: Jeg har holdt workshops i musik og spansk i Ørestad Gymnasium . Jeg har været sanger i kor på Teatro Principal (Hovedteatret i Palma), arbejdet på en musical Disney medley musical med Show Must Go On! og har været statist i et teaterstykke på det internationale teater i Mérida. Derudover har jeg mit eget musikprojekt, og sidste år (2023) modtog jeg et stipendium (IEB) for at fremme mit elektroniske band, Modobar og (2024) Statens Kunstfond, for Børnenes Møde Med Musik og Dukketeater.

Jeg har arbejdet på forskellige sociale projekter: Jeg har været kormester og akkompagnatør for Casal de las Donas-koret, har samarbejdet som underviser og akkompagnatør for Sons de Barri-projektet med klaveret.

Om undervisningen

Jeg tilpasser mig behovene og præferencerne hos hver enkelt af mine elever. Jeg er dedikeret og går op i, at vi har det sjovt, mens vi arbejder. Jeg tror på det mode det læring er effektiv, fordi der er motivation, og øger kreativiteten, og det er det vigtigste for mig.

Den første lektion

Vi vil starte med at lære hinanden at kenden. Jeg vil gerne se all tinge du vil om klaver eller sang og at spille på forskellige måder og udforske de nuværende muligheder, viden og færdigheder, du har med instrumentet og musikken. Også jeg vil gerne vil din Jeg vil også gerne have, at du fortæller mig om dine foretrukne musikgenrer og/eller sange, som du gerne vil lære at spille/synge.

Jeg har mange videoer, du kan se på min instagram, hvor jeg synger eller spiller klaver, men se herunder nogle andre videoer fra YouTube:

Som pianist:
https://www.youtube.com/watch?v=AGf7HJMMzCw
https://www.youtube.com/playlist?list=PLU3z01vRprkhgJsN2-zRyTgeHm_xhX7Y-
https://www.instagram.com/c._lluna

Jeg leder damekoret
https://www.youtube.com/watch?v=qVLfbVye3c4

Som sanger
https://www.youtube.com/playlist?list=PLU3z01vRprkhS6KjPgIBIb6n8CizDob4_

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Cintia Gomez Diez har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Cintia kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM)

Studiestart - Bachelor i Tonemester 2024

København Rytmik Musik Konservatoriet (RMC), Kandidatgrad i Musikundervisning 2021-23

Baleariske øers Musikkonservatorium , Bachelor i Musikpædagogik,2012-17

Mallorcan Konservatoriet, i Klassisk sang, 2014-21

Mallorcan Konservatoriet , i Klaver, 2006-12

Balearerne Universitetet (UIB), Bachelor i Undervisning 2016-

Musikunderviser Cintia Gomez Diez

Kontakt Cintia

Kontakt Cintia gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked