Connie Hartvigsen

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkJazzLatinPopRock

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg har spillet guitar i over 40 år, og jeg er stadig aktivt udøvende musiker - og optræder jævnligt.

Jeg tilbyder guitarundervisning til børn og voksne, som befinder sig på begynderniveau eller let øvet. Jeg tager udgangspunkt i det, som du gerne vil lære, og det er vigtigt for mig at undervisningen både bliver hyggelig og lærerig. Glæden og lysten til at lære skal være i centrum - og jeg lægger vægt på lette, iørefaldende numre, hvor man synger og spiller guitar samtidig.

Undervisningen foregår hos mig på Amager, hvor jeg skaber gode og hyggelige rammer for undervisningen. Hvis du ønsker at høre mere om min undervisning, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af Peter Bjerregaard

Jeg startede hos Connie januar 2019, som 52 årig, jeg havde aldrig spillet før, men hun fik mig til føle mig velkommen, og gav mig lyst til at fortsætte, hvilket jeg nu har gjort i næsten 4 år. Desværre er jeg nødt til, at stoppe med undervisningen, pga mit arbejde. Jeg har nydt alle de timer jeg har haft undervisning hos Connie, utrolig professionel overfor en nybegynder som mig, sød imødekommende, og god til at lære fra sig. Jeg ville ikke have været min undervisning hos Connie foruden, absolut Verdensklasse. Kan kun anbefales

Anmeldelse skrevet af Kirsten Textor

Connie er en supersød lærer, der fik mig til at føle mig sikker på guitaren og med at synge. Hun er god til at finde et passende niveau, der ikke er for let, men stadig udfordrende. Jeg anbefaler Connie hvis du leder efter en virkelig sød, god og erfaren lærer.

Uddannelse og baggrund

Udover mine 40 års erfaring med guitar, er jeg uddannet folkeskolelærer med musik som linjefag. Dette har givet mig en enorm erfaring med at undervise, og dette gør mig især god til at undervise og motivere børn, der ønsker at lære at spille guitar og synge samtidig.

Musikunderviser Connie Hartvigsen

Kontakt Connie

Kontakt Connie gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked