Connie Hartvigsen

300 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkJazzLatinPopRock

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg har spillet guitar i over 40 år, og jeg er stadig aktivt udøvende musiker - og optræder jævnligt.

Jeg tilbyder guitarundervisning til børn og voksne, som befinder sig på begynderniveau eller let øvet. Jeg tager udgangspunkt i det, som du gerne vil lære, og det er vigtigt for mig at undervisningen både bliver hyggelig og lærerig. Glæden og lysten til at lære skal være i centrum - og jeg lægger vægt på lette, iørefaldende numre, hvor man synger og spiller guitar samtidig.

Undervisningen foregår hos mig på Amager, hvor jeg skaber gode og hyggelige rammer for undervisningen. Hvis du ønsker at høre mere om min undervisning, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Connie Hartvigsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Connie kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Udover mine 40 års erfaring med guitar, er jeg uddannet folkeskolelærer med musik som linjefag. Dette har givet mig en enorm erfaring med at undervise, og dette gør mig især god til at undervise og motivere børn, der ønsker at lære at spille guitar og synge samtidig.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked