David Thielke

150 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 2450 København SV

Instrumenter

Favoritgenrer

KlassiskOpera

Personlig beskrivelse

Jeg underviser i klassisk sang, som går ud på at arbejde med samspillet mellem krop og stemme således at det kan blive muligt at synge kæmperum som en opera og en koncertsal op uden elektrisk forstærkning. Jeg vil arbejde med at få et smukt og musikalsk udtryk ud af elevens eget stemmemateriale.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i enkle stemmeøvelser, der har til formål at sikre stemmen så frie og store udtryksmuligheder som muligt. Undervisningen vil i den sammenhæng fokusere på afspænding af muskler, der er vigtige for den frie og naturlige sang og på begrebet at "støtte", der angiver den muskulære handling der doserer den rette mængde luft til stemmebåndene, således at sangen foregår så frit og let som muligt.

Repertoiret vil bestå af klassiske sange eller arier på flere forskellige sprog (jeg hjælper med udtale og oversættelser, der behøves ingen særlige sprogkundskaber - det er del af undervisningen at lære at synge på flere sprog), og som er tilpasset den enkelte elevs stemmemateriale. Jeg vil betegne min undervisning som underholdende og tryg for eleven, men samtidig også vedholdende.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

David Thielke har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra David kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er fra 1990 og kandidatstuderende i klassisk sang på Syddansk Musikkonservatorium (SDMK). Jeg
har modtaget klassisk sangundervisning i mere end 10 år, og har på konservatoriet og MGK modtaget undervisning af Johannes Mannov og professor Helene Gjerris, samt sideløbende med min egen soloundervisning også modtaget undervisning i pædagogik hos Helene Gjerris og har således haft flere prøve-elever i forbindelse med undervisningen.

Jeg har medvirket i SDMKs årlige forestillinger på den fynske opera og havde senest hovedrollen i Benjamin Brittens ”Tiggeroperaen” i januar 2016. Jeg har uden for konservatoriet medvirket i koret på Opera Hedelands opsætning af ”Trubaduren” og haft en rolle i operetteforeningen Polyhymnia’s opsætning af operetten ”Landmandsliv” på Hofteatret. I sommeren 2016 skal jeg medvirke som korpraktikant på den Jyske Opera’s opsætning af ”Il Puritani”.

Musikunderviser David Thielke

Kontakt David

Kontakt David gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked