Frederik Wagener

350 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2900 Hellerup
  Hos elev (Kørsel: 100 kr.)

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkJazzPopR&BRock

Personlig beskrivelse

Jeg har spillet guitar siden jeg var dreng og nyder at give glæden for guitar videre til andre. Jeg har selv modtaget guitarundervisning i mere end 10 år, og har altid sat stor pris på at have haft en underviser til at vejlede og inspirere mig. Min egen undervisning er primært rettet mod nybegyndere, som ønsker at komme i gang med at spille guitar, eller let øvede guitarister som gerne vil forbedre deres forståelse og tekniske kunnen på guitaren. Jeg spiller bredt på tværs af mange musikgenre og vil gerne imødekomme elevens ønske om numre han/hun drømmer om at kunne spille, da det for mig er en stor motivation at kunne spille musik jeg holder af.

Hvis det kunne have interesse for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig via mail eller en opringning, så vi kan tage en snak og aftale en eventuel plan for undervisning.

Mvh Frederik

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Frederik Wagener har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Frederik kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet humanfysiolog, og bruger guitaren i min fritid til at fordybe mig i musik. Jeg har spillet i flere bands og spiller jævnligt med andre musikere da det spiller en vigtig rolle i min egen glæde for at spille guitar.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked