Frederik Wagener

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2900 Hellerup
  Hos elev (Kørsel: 100 kr.)

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkJazzPopR&BRock

Personlig beskrivelse

Jeg har spillet guitar siden jeg var lille og nyder at give glæden for guitar videre til andre. Jeg har selv modtaget guitarundervisning i mere end 10 år, og har altid sat stor pris på at have haft en underviser til at vejlede og inspirere mig.

Hos mig er der plads til at vi kan udforske forskellige musikalske genre. Selv, spiller jeg bredt på tværs af mange musikgenre og vil gerne prøve at imødekomme elevens ønske om eventuelle numre eller stilarter som han/hun drømmer om at kunne spille, da det for mig er en stor motivation at kunne spille musik jeg holder af.

Hvis det kunne have interesse for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig via mail eller en opringning, så vi kan tage en snak og aftale en eventuel plan for undervisning.

Mvh Frederik

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Frederik Wagener har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Frederik kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet humanfysiolog, og bruger guitaren i min fritid til at fordybe mig i musik. Jeg har spillet i flere bands og spiller jævnligt med andre musikere da det er en vigtig rolle for min egen spilleglæde. Lige for tiden spiller jeg i et rockband.

Musikunderviser Frederik Wagener

Kontakt Frederik

Kontakt Frederik gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked