Freja Würtz

250 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoJazzPopR&BRockSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Ønsker du en entusiastisk undervisning med fokus på det personlige udtryk og sangstemmen.

Undervisningen tager afsæt i dine personlige ønsker, mål og behov.

Jeg lægger meget vægt på at undervisningen skal være givende for begge parter og skal foregå i en trygt rum og atmosfære.

Jeg skræddersyer undervisning præcis til dine behov; om du søger undervisning i en længere periode eller ønsker vejledning på et specifikt nummer.

Jeg lytter og tager udgangspunkt i dine forudsætninger, og styrker dine forcer, og forbedrer de steder hvor der er plads til forbedring.

I Undervisning lægger jeg vægt på at udforske musikaliteten og stemmen, derfor er der god plads til improvisation og leg med alle slags facetter i stemmen.

Jeg tilbyder også;

- Stemmeteori og stemmetræning

- Undervisning begynderniveau, klaver og brugsklaver


Glæder mig til at høre fra dig :)

Ring til mig for yderligere information og aftale af tid -(telefon skjult)


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Freja Würtz har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Freja kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Studerer på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg med hovedfag i sang og korledelse. Stor erfaring som solist og korist. Bred erfaring som udøvende musiker. Jeg komponerer og skriver mine egne numre.

Musikunderviser Freja Würtz

Kontakt Freja

Kontakt Freja gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked