Hanne Siboni

500 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkOperaWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Hanne SiboniLinkedIn-profil for Hanne Siboni

Personlig beskrivelse

Vil du arbejde med, og åbne for det helt unikke i din stemme? Nærvær og tilstedeværelse er helt basalt for at være i kroppen og mærke din styrke, din følsomhed, - og det at udtrykke dig frit, handler både om at slippe dig selv fri, og at kontrollere og træne din stemmes funktioner. Vi arbejder med din stemme som en hel palet, som du kan lære at kende og beherske, og hele tiden finde nye farver og muligheder i. Udgangspunktet er kroppen og åndedrættet, og fuldt ud forbinde dig med dit naturlige flow. Det vil glæde mig rigtig meget at se dig!
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Hanne Siboni har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Hanne kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Skuespilleruddannet fra Cantabile 2, Mimeskole i Paris, Japansk Butohdans, Kreativt Teater, Sang-Dans-og-Slagsmål, 20 års Bulgarsk KorSang, Sigøjnersang med Ida Kelarova, Complete Vocal Institute v/Cathrine Sadolin, Selvstudie af den Menneskelige Stemme: Følelsesforløsning, Healing, desuden overtonesang og verdensmusik. Improvisation er min stærke side!
Musikunderviser Hanne Siboni

Kontakt Hanne

Kontakt Hanne gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked