Ida Camilla Brønnum

400 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2700 Brønshøj

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesJazzPopR&BSoulSwing

Billeder

Personlig beskrivelse

*** TILBYDER OGSÅ ONLINE UNDERVISNING ***

Soloundervisning i sang tilbydes
Mit navn er Ida og jeg tilbyder soloundervisning i sang. Min erfaring som sanger er, at en god kropsbalance kan føre til en præcis kobling af krop og stemme. Dette giver en kæmpe effekt og der opstår der en frihed og et enormt overskud når man synger. I min undervisning fokuserer jeg derfor meget på sangteknik, hvor jeg arbejder med forskellige sangøvelser og kombinerer det med udvikling af et personligt udtryk.

Jeg har beskæftiget mig meget med jazz, men kan også undervise i andre stilarter inden for rytmisk sang så som soul, pop, blues mm. Jeg kan undervise alle som er interesseret i at blive undervist i sangteknik og alle som har lyst til at lærer hvordan krop og stemme er forbundet.

Første lektion
Ved første time må du meget gerne tage en sang med så jeg kan danne mig et indtryk af din stemme og klang. Jeg underviser i alle niveauer og der må meget gerne medbringes tekst og noder eller akkorder.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så er du meget velkommen til at skriv en uforpligtende besked eller ring til mig på mobil (telefon skjult).

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner

Ida

Udtalelser fra sangelever:

"Ida er en meget imødekommende og nærværende underviser. Hun har undervist mig i nogle simple men sjove og anderledes øvelser, der har gjort stor forskel for min sangstemme. Jeg er altid tilfreds og i godt humør efter undervisning hos hende, fordi jeg føler at jeg rykker mig og jeg har fået en meget større selvtillid i forhold til at synge, samt meget bedre kontrol af min stemme." - fra Anna Gudlaugsdottir

"Ida er en meget pædagogisk og behagelig underviser. Det hele foregår i en afslappet atmosfære og Ida er meget god til at finde øvelser der får en til at føle sig godt tilpas og det virkelig giver effekt." - fra My

"Ida er en stjerne hvis man gerne vil have bedre styr på det med sangteknik. Og så har hun en masse gode sangøvelser i ærmet til en. Mange anbefalinger herfra” - fra Mette

”Jeg har prøvet forskellige sangunderviser og Ida Brønnum er helt klart den bedste. Jeg har altid følt mig tryg og velkommen til sangtimen. Hun kan varmt anbefales” - fra TonnySkriv anmeldelse

Anmeldelser

Ida Camilla Brønnum har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Ida Camilla kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Min erfaring som jazz sangerinde
Jeg har sunget i diverse duo, trio og kvartet konstellationer. Jeg har spillede koncerter rundt omkring i København og har spillede under Copenhagen Jazz Festival og Vinter Jazz fra 2015-2019. I 2017 blev jeg inviteret til at spille en særlig duo koncert sammen med bassisten Ida Hvid. Dette var under uddelingen af Carl Nielsen Fondens æreslegat til kvindelige kunstnere i Charlottenborg.

Uddannelse
Jeg har studeret Musikvidenskab på Københavns Universitet og deltaget i workshops og intensive kurser inden for Anne Rosing Metoden som omhandler sangteknik, en komplet forbindelse mellem krop og stemme.


Musikunderviser Ida Camilla Brønnum

Kontakt Ida Camilla

Kontakt Ida Camilla gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked