Ida Camilla Brønnum

400 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2700 Brønshøj

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesJazzPopR&BSoulSwing

Billeder

Personlig beskrivelse

Soloundervisning i sang tilbydes
Mit navn er Ida og jeg tilbyder soloundervisning i sang. Som sanger har jeg erfaret hvor meget stemmen er forbundet med kroppen. Når der er komplet forbindelse mellem kroppen og stemmen opstår der en frihed og et enormt overskud. I min undervisning fokuserer jeg derfor meget på sangteknik, hvor jeg arbejder med forskellige sangøvelser og kombinerer det med udvikling af et personligt udtryk.

Jeg har beskæftiget mig meget med jazz, men kan også undervise i andre stilarter inden for rytmisk sang så som soul, pop, blues mm. Jeg kan undervise alle som er interesseret i at blive undervist i sangteknik og som har lyst til at lærer om hvor meget kroppen er forbundet med stemmen.

Første lektion
Ved første time må du meget gerne tage en sang med så jeg kan danne mig et indtryk af din stemme og klang. Medbring gerne noder eller akkorder hvis du har det. Som udgangspunkt akkompagnerer jeg ikke i min undervisning, da jeg gerne vil have 100 % fokus på dig og din sangteknik, men har et klaver hvis der er behov.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så skriv en uforpligtende besked til mig. Skriv eller ring til mig på mobil +45 52409890. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Det siger eleverne: 

"Ida er en meget pædagogisk og behagelig underviser. Det hele foregår i en afslappet atmosfære og Ida er meget god til at finde øvelser der får en til at føle sig godt tilpas og det virkelig giver effekt." - fra My

"Ida er en stjerne hvis man gerne vil have bedre styr på det med sangteknik. Og så har hun en masse gode sangøvelser i ærmet til en. Mange anbefalinger herfra” - fra Mette

”Jeg har prøvet forskellige sangunderviser og Ida Brønnum er helt klart den bedste. Jeg har altid følt mig tryg og velkommen til sangtimen. Hun kan varmt anbefales” - fra Tonny


Uddannele og baggrund

Min erfaring som jazz sangerinde 
Jeg har sunget i diverse duo, trio og kvartet konstellationer. Jeg har spillede på diverse spillesteder rundt omkring i København og har spillede under Copenhagen Jazz Festival og Vinter Jazz fra 2015-2018. I 2017 blev jeg inviteret til at spille en særlig duo koncert sammen med bassisten Ida Hvid. Dette var under uddelingen af Carl Nielsen Fondens æreslegat til kvindelige kunstnere i Charlottenborg. 

Uddannelse
Jeg har læst Musikvidenskab på Københavns Universitet og deltaget i workshops og intensive kurser inden for Anne Rosing Metoden som omhandler sangteknik, en komplet forbindelse mellem krop og stemme. 


Kom i kontakt med Ida Camilla

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Ida Camilla gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med vores gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal