Jakob Carlsen

150 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkFunkFusionJazzKlassiskMetalPopR&BReggaeRockSoul

Personlig beskrivelse

Hej :)

Jeg hedder Jakob og tilbyder undervisning i guitar i Aalborg. Jeg har spillet i i snart 20 år i alverdens sammenhænge, alt fra klassisk til heavy og blues, jazz, pop rock, country osv.

Undervisningen vil være ud fra dit niveau og hvad du ønsker at lære. Dette kan f.eks være basale akkorder, rytmer fingerspil til mere avancerede emner såsom musikteori, skalaer, improvisation i forskellige genre, "jazz" akkorder, forskellige teknikker som sweeping, tapping, alternate picking, legato osv.

Første time vil derfor blandt andet omhandle at finde dit niveau og hvad du ønsker af undervisningen, da det vigtigste er, at det er sjovt og samtidig sikre, at der sker en god musikalsk udvikling.

Undervisningen kan foregå hos mig eller hos eleven hvis det er i Aalborg.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jakob Carlsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jakob kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg studerer i øjeblikket på universitetet, men har beskæftiget mig med musik det meste af mit liv og er aktiv i flere bands, både cover og originalt musik. Har været rundt om de fleste genre og kan derfor tilbyde en alsidig undervisning, der passer til de flestes behov.

Musikunderviser Jakob Carlsen

Kontakt Jakob

Kontakt Jakob gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked