Jakob Lundbye

200 kr.   55 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkFusionJazzLatinPopR&BRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Jeg er kandidat studerende på det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har undervist flere elever privat og på musikskoler. Jeg har spillet trommer i 16 år, og spillet i mange bands, været backing musiker for en del store navne og jeg fungerer som sessionmusiker, og har medvirket på plader i DK og i udlandet.


Jeg tager som underviser altid udgangspunkt i, hvad der motiverer og driver den enkelte elev til at blive en bedre trommeslager og til at have det sjovt med faget. Jeg har oplevet succes, ved at bruge forskellige tilgange til de forskellige elever, jeg underviser, afhængigt af, hvordan de bedst forstår verden.
Jeg har selv arbejdet med teknik, nodelæsning, genrebevidsthed, lyd og musikalsk udtryk, som jeg kan give videre til mine elever. Jeg er en dreven og glad musiker - og jeg holder MEGET af at undervise.

Det koster 200 kr for 55 min. eller 150 kr for 25 min. Jeg underviser også gerne hold af 2-5 elever.

http://www.jakoblundbye.dk/

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jakob Lundbye har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jakob kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har modtaget undervisningen af forskellige lærere, spillet i alt hvad jeg kunne komme i nærheden af. Gennemført MGK i Aalborg. Jeg dimitterede som bachelor i musik i 2015 på Det Jyske Musikkonservatorium. Under min studietid som bachelor blev jeg, juni 2014, tildelt et Scholarship til Tyrkiet, for at opleve deres musik og studere ved nogle af landets bedste musikere og producere. Studerer p.t. videre på kandidat uddannelsen i rytmisk musik med trommer som hovedfag på det Jyske Musikkonservatorium
Musikunderviser Jakob Lundbye

Kontakt Jakob

Kontakt Jakob gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked