Jonas Ege

200 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C
  Lokale: 8200 Århus N
  Hos elev (Kørsel: 40 kr.)

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkFusionHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeRockSoul

Personlig beskrivelse

Hej! Mit navn er Jonas.

Jeg har igennem sin tid på musikkonservatoriet arbejdet med mange genre, herunder rock, pop, funk, hiphop, fusion, reggea, gospel, drum'n'bass, dubstep, prog med flere.

Trommer og undervisning er min store passion og mit mål er at skabe en gnist hos eleven og give eleven evnerne og kreativiteten til at skabe sin egen lyd og stil.

Jeg tager udgangspunkt i elevens motivation og skræddersyr forløb der passer til dine ønsker, kombineret med at vi træner dine svage sider. Det kan være venstre hånd halter, dobbeltslagene ikke rebounder som de skal, eller at der skal arbejdes seriøst med time, til metronom. Måske ved du selv hvor arbejdet skal ligges og så kigger vi på det sammen. 

Hvis du er begynder, skaber vi en mere allround undervisning hvor du som elev kommer omkring de grundlæggende færdigheder som er fede at have med i en sammenspils situation.

Undervisningen er uanset hvad niveau du er på også rettet på at lære dig at øve selv, hvordan man får mere ud af øvelserne, og hvordan man kan være kreativ på sættet, når man øver eller i en bandsammenhæng. Du lærer også hvordan du øver fokuseret! Fokus er svært for mange. 

Visionen med undervisningen er at eleverne skal have det fedt, imens de bliver dygtige musikere med et stort musikalsk overblik og overskud.Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jonas Ege har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jonas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spiller trommer hele mit liv da min far også er trommeslager. Da jeg var 16 kom jeg på klejtrup musik efterskole, derefter mgk, så på konservatoriet i Århus hvor jeg har min kandidat i trommer fra musikerlinjen. 

Jeg har også været i Usa i 6 måneder og studerede jazz på et jazz college.

Gennem årene har jeg haft mange private lærere, såsom Lars Daugaard, Janus Carstens, Martin Andersen, Anders Jørgensen, Jesper bo, Johan Halstrøm og Morten Thorhauge. 

Jeg har desuden dyrket og lært meget af undervisnings dvd'er med fx Jeff Porcaro, Benny Greb, Jojo Mayer for at nævne et par stykker. Tilsidst men ikke mindst har jeg spillet et i hav af bands, og spillet/spiller masser af koncerter, i indland og udland. På festivaller og spillesteder.  

For har i 6 år spillet og indspillet for rockbandet astronaut:  https://www.youtube.com/watch?v=RgOcaAc3LQY 

og et orientalsk pop projekt der hedder Li Dinê.  https://www.youtube.com/watch?v=zOTchgipQXg

Derudover spiller jeg 100 gigs om året med forskellige folk der ringer. 

Musikunderviser Jonas Ege

Kontakt Jonas

Kontakt Jonas gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked