Jonas Elwin

200 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientBluesDiscoElektroniskFunkHiphop/RapLatinMetalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwing

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Jonas ElwinLinkedIn-profil for Jonas Elwin

Personlig beskrivelse

Om mig: Jeg er 27 år gammel, har 14 års erfaring bag trommesættet og har undervist i 5 år. Jeg har spillet og spiller i flere forskellige musikalske sammenhænge, hovedsageligt med genrer som rock, pop, funk og reggae. Du kan i øvrigt høre lydfiler med mig på trommer med bandet Shelflife, inde under 'lydgalleri'. Undervisningen foregår i mit øvelokale på Vesterbro, hvor er to akustiske trommesæt til rådighed - så vi vil være i stand til at sidde ved hvert vores sæt og spille simultant, men har du selv trommesæt hjemme hos dig selv, er jeg også fleksibel til at komme hjem til dig, såfremt du bor i hovedstadsområdet. Med henblik på niveau, underviser jeg fra absolut begynder til mere øvet. I undervisningen vil der blive lagt vægt på teknik, dynamik, variation af fills, nodelæsning samt percussive rytmeøvelser-men der tages selvfølgelig udgangspunkt i dine behov, eksempelvis kan vi tage fat på en konkret trommeslagers teknik og fokusere på det, hvis det ønskes. Derudover forsøger jeg at inddrage lidt IT i form af tromme-og notationsprogrammer i undervisningen, så hvis du selv har en bærbar computer, gerne mac, eller en iPhone som du kan medbringe, ville det være rigtig godt. Der gives lektier for til hver gang. Er du interesseret i at modtage undervisning, eller kunne du tænke dig at vide mere omkring undervisningen, så er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til mig.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jonas Elwin har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jonas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet lærer fra Institut for Skole og Læring på Frederiksberg med linjefag og bachelor i musik, og læser nu antropologi på universitetet. Jeg er tidligere højskoleelev, og har haft et ophold på Den Rytmiske Højskole på trommelinjen af 5 måneders varighed. Som udøvende musiker har jeg en høj erfaring samt stor fortrolighed med mit instrument. Jeg har et højt fagligt niveau, både på det pædagogiske samt praktisk/musiske plan.
Musikunderviser Jonas Elwin

Kontakt Jonas

Kontakt Jonas gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked