Jonas G. S. Sørensen

160 kr.   40 min.

Steder

  Hjem: 3100 Hornbæk

Favoritgenrer

BluesFunkFusionJazzKlassiskLatinSwingWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Jonas G. S. Sørensen

Personlig beskrivelse

Mit navn er Jonas og jeg er 21 år. Jeg underviser begynder til intermedium niveau.  Jeg bruger det meste af min tid på at øve, transcriptere, og komponere. Musikken har en vigtig plads i min dagligdag, men det er svært at finde arbejde hvor den er med. Så derfor vil jeg gerne undervise.

Min undervisning vil ligge stor vægt på, at eleven laver deres egen musik lige fra starten. På den måde træner de deres gehør, improvisation, og kreativitet.  Med det sagt, vil jeg også inkorporere tekniske øvelser der styrker fingerstyrke, hånd uafhængighed, og fingerteknik. Jeg vil også give musikteori i form af nodelære, og akkordlære. Selvfølgelig med udgangspunkt i elevens ønsker og evner

Efter hver undervisning har eleven en opgave/øvelse de skal øve til næste gang jeg kommer, og deri ligger den musiske disciplin. Disse øvelser er de vigtigste byggesten for at blive god på klaver, og jeg vil sætte pris på at eleven bruger 10-15 minutter om dagen på dem.

Selvfølgelig skal undervisningen igennem alt dette være hyggelig, og jeg vil ikke ligge unødvendigt pres på eleven. Jeg kan selv huske enkelte episoder der var ret ubehagelige i min barndom, så ved hvordan det er for dem. 

Min undervisning forgår ude hos eleven og derfor variere prisen af en undervisningstime lidt på hvor eleven bor. 

Vil hellere gøre en lektion færdig og bruge 10 min ekstra end at slutte præcis efter 40 min. Evt. kan lektionerne godt blive længere. Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jonas G. S. Sørensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jonas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet klaver i 17 år, og i den tid har jeg været hos musikskolen(Gribskov Kommune) 11 år, haft musisk linje på STX i 3 år, og fortsat med selvlære i jazz -teori og udøvelse.

Lige siden jeg var 6 år skrev jeg min egen musik, og var ikke meget for undervisningmetoden i musikskolen. Jeg endte med at have op til 7 forskellige lærere i den tid jeg var der, og selv om deres undervisning ikke var forgæves, kunne den godt have været bedre.

Som yngre spillede jeg klassiske stykker af ikoniske komponister som Beethoven og Mozart – senere Chopin og Bach. Denne musik skærpede mine evner enormt, hvilket tillader mig at improvisere, at lade kreativiteten flyde frit fra fingerspidserne. Senere har mine musiske interesser bevæget sig over i progressiv jazz og lignende genrer, grundet deres kompleksitet og originalitet.

Jeg har tidligere haft ældre elever under min tid i gymnasiet, og forløbet med dem gik udmærket.

Jeg skriver tit arrangementer til mit band, eller for mig selv, og finder komposition og sangopbygning meget spændende.

Det vigtigste som musiker er ikke endemålet – Det er udviklingen. At lade musikken ændre sig i takt med musikeren. Jeg har derfor ikke et enkelt fast endemål, det centrale er læringsprocessen – At blive den bedste komponist, pianist, og musiker jeg overhovedet kan blive.Musikunderviser Jonas G. S. Sørensen

Kontakt Jonas

Kontakt Jonas gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked