Jonas J. Andersen

150 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 8660 Skanderborg

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkKlassiskPunkRockSoul

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Jonas Junge  AndersenLinkedIn-profil for Jonas Junge  Andersen

Personlig beskrivelse

Velkommen til!

Jeg hedder Jonas, er 32 år gammel og underviser i guitar og musikteori for begyndere og let-øvede. Jeg har spillet guitar siden jeg var 11 år, og jeg elsker at lære fra mig - der er ikke noget bedre end at hjælpe andre med at udvikle sig og blive bedre til noget. Særligt når man selv har gennemlevet både glæderne og frustrationerne ved at skulle lære at spille et instrument. Netop glæden ved at arbejde med mennesker og lære fra sig er den største drivkraft for mig. Jeg arbejder til daglig med udvikling af virksomheder og ejerledere i erhvervslivet i Midtjylland. Det giver mig mulighed for at snakke med mange forskellige mennesker i min hverdag, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg kommer oprindeligt fra Silkeborg, men har boet og studeret i Aarhus i 9 år, inden min kæreste og jeg flyttede til Skanderborg i sommeren 2016.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jonas Junge Andersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jonas Junge kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet både klassisk og rytmeguitar siden jeg var 11 år gammel. Jeg spiller derfor både spank og western-guitar og veksler mellem almindelig rytmeguitar, klassisk guitar og fingerspil. Min første professionelle undervisning fik jeg på den kreative skole i Silkeborg, hvor jeg gik fra jeg var 13-15 år gammel. Herefter gik jeg på musiklinje i 10. klasse, hvor jeg, sammen med fire andre, dannede et band og blev undervist i sammenspil. Siden har jeg spillet ved festlige lejligheder og nydt den daglige stund med guitaren i hænderne, hvor jeg stadig motiveres at blive lidt bedre hver gang. Jeg har gennem tiden undervist flere bekendte og venner i, hvordan man kommer rigtigt i gang med at spille guitar, så man undgår at miste glæden og motivationen, inden man rigtigt er kommet i gang.  

Musikunderviser Jonas Junge  Andersen

Kontakt Jonas Junge

Kontakt Jonas Junge gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked