Karolina Lola Mróz

250 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Favoritgenrer

KlassiskPop

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg er en 26årig musik-, danse og rytmelærer fra Polen. Jeg komponerer min egen musik (klaverspil), sangtekster og koreografi, og jeg har spillet klaver siden jeg var seks år gammel. Mine store lidenskaber i tilværelsen er at skabe (klaver)musik, dans og at undervise. Jeg er desuden rigtig glad for at undervise børn, og jeg er faktisk specialiseret i at undervise 4-8årige i klaver, og jeg har igennem mine år som musiklærer raffineret mine metoder til at lære de yngste børn at spille klaver. Jeg vil ellers beskrive mig selv som en udadvendt, kreativ, empatisk og følsom person, der har et stort hjerte. Jeg underviser på polsk, engelsk og dansk.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Karolina Lola Mróz har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Karolina Lola kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannet klassisk pianist og musiklærer ved Universitet i Rzeszów (2004-2009). Uddannet danseinstruktør ved Narodowe Cantrum Kultury, som er et af Polens mest anerkendte danseinstitutter (2004-2006).
Karolina Lola Mróz  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR