Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Kasper Lapp

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkPopRock

Personlig beskrivelse

Jeg underviser i sangskrivning på ungdomsskolen i Mårslet og sidder desuden i bestyrelsen i Aarhus Sangskriver Værksted. Jeg kan både hjælpe dig med: - at komme i gang med at skrive sange. - at få færdiggjort dine skitser. - at få finpudset dine sange. - at lære de mange skjulte retningslinjer og tricks, som de dygtige sangskrivere følger. - at hjælpe dig til at finde din sangskriverstil. Jeg spiller og underviser både på klaver og guitar. Alle aldre er velkomne. Der er mulighed for to gratis prøvelektioner.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kasper Lapp har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kasper kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har ikke nogen formel musik-uddannelse, men jeg har godt styr på musikteori. Jeg har skrevet sange sammen med mere end 70 forskellige sangskrivere, og har blandt andet spillet i og skrevet musik til bandet Bias.
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR