Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Kathrin Thelén

350 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2000 Frederiksberg

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkJazzPopRockSoul

Billeder

Personlig beskrivelse


Sang og musik har fyldt i mit liv siden jeg begyndte at synge i kor som 10 årig, og jeg ønsker at give denne glæde videre til mine elever.

Som underviser kan jeg godt lide at gå i kreativ dialog med eleven. At skabe musikken sammen med eleven igennem teknik, udtryk og musikalitet.

For mig er musik og sang altid tilstede, og jeg kan lide alle genrer og stilarter- så længe, at det swinger.

Jeg skriver og arrangerer min egen musik, og i 2012 udgav jeg EP´en ”Det Er Bare Ord” med egne tekster og arrangementer, som i 2013 blev nomineret til Årets pris på Ordets Dag i Randers. Jeg optræder som solist i flere sammenhænge, har i flere år turneret rundt i landets kirker med min koncert "Dansk-Svensk Kirkejazz" og for tiden laver jeg koncerten "Solo-session" og arbejder her med elektroniske tracks.

Se evt. min hjemmeside: kathrinthelen.dk 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kathrin Thelén har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kathrin kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund


Jeg er uddannet sanger og underviser fra musikkonservatoriet i København og har over 10 års erfaring med at undervise børn og voksne i sang og kor, da jeg i en årrække har undervist på både musikskoler, folkeskoler, efterskoler, gymnasium samt i privat regi. Min undervisningen tager ikke afsæt i én bestemt teknik eller skole, men hentes fra forskellige alt afhængig af elevens behov og ønsker, og mine metoder bliver løbende opgraderet ved kurser og workshops.

Der undervises på begynder- og mellemniveau i genrene pop/jazz/folk. 

Jeg spiller klaver til undervisningen, og der er også mulighed for at synge i mikrofon over anlæg.

Tidligere elever har bl.a. rettet henvendelse til mig om bedre sangteknik, optagelsesprøver på teaterskole og musicalakademi, indslag til bryllup, gavekort i forbindelse med jul/fødselsdag, taleteknik, "tonedøvhed", stærkere stemme og musikalske udfordringer. 

Undervisningen foregår i mine egne øvelokaler på Frederiksberg.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR