Mads Grue Petersen

200 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkFunkJazzKlassiskMetalPopPunkReggaeRockSwingWorld

Personlig beskrivelse

Sangskrivning og musikkomposition har altid fascineret mig, det der med at finde ud af hvorfor et stykke musik kan føles fantastisk og andet musik keder en eller direkte frustrerer en. Især har jeg altid været fascineret af alternative genrer og stilarter og hvad der gør dem så interessante. 

For tiden sidder jeg og skriver et værk for en strygekvartet, samt arbejder med mit meget Balstyrko-lignende musikprojekt 'Panikerens Håndbog'. Tidligere har jeg været aktiv i den Københavnske undergrund, navnligt i ungdomshuset og på staden, med et ska/punk band som jeg skrev musik til.


Sangskrivning:

Sangskrivning og komposition handler om at prøve at fortælle noget; om det er personlige emner, kunsten at skabe en fest eller fortælle en historie. At skrive en sang er ligesom at improvisere i slow motion, og jeg har teknikker og hjælp til at få grebet de flyvske tanker og sat dem godt sammen, så der til sidst kommer et dejligt stykke musik ud af det, med præcis den idé du fik til at starte med, uanset genre eller stilart.

Guitar:

Jeg har bevæget mig inden for et væld af stilarter: metal, rockabilly, jazz, blues og klassisk guitar. Jeg kan tilbyde undervisning i guitarteknik indenfor alle disse genrer, musikteori og hjælpe dig med at få et overblik over guitaren. Til sidst kan jeg undervise i improvisation på en guitar, på et begyndende niveau. 

Hvad jeg IKKE kan tilbyde er undervisning i pedaler, forstærker og at bygge/reparere guitarer. Der skruer jeg bare på knapper og er heldig.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mads Grue Petersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mads Grue kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Musikefterskolen i Humble hvor jeg spillede jazz.

Den Rytmiske Højskole på sangskriverlinien,

flere års undervisning i komposition.

spillet guitar i ca 13 år

Og nu læser jeg musikvidenskab på Københavns Universitet!

(:

Musikunderviser Mads Grue Petersen

Kontakt Mads Grue

Kontakt Mads Grue gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked