Mikas E. S. Eskesen

400 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 6300 Gråsten
  Lokale: 8230 Åbyhøj

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkHiphop/RapPopR&BRock

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Mikas Emil Søndergaard Eskesen

Personlig beskrivelse

Mikas er trommeslager, sanger og sangskriver og har spillet med navne som Lydmor, Peter Sommer og Stine Bramsen. Han har en kandidatgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, med hovedfag i trommer, og bifag i sangskrivning og musikproduktion. Nu synger han og indspiller alle roller selv i sit eget soloprojekt.

Undervisning hos Mikas går dybere end blot teknik-nørderi. Mikas arbejder bevidst med motivation og selvtillid, og er udover at være en dygtig tekniker også meget inspireret af coachingens tanker om at sætte den enkelte fri til at udnytte sit eget potentiale.

Undervisningen har fokus på personen bag trommerne, men også lyden, klangen og måden rytmerne spilles på, mere end hvilken rytme der spilles. Du kommer til at sidde meget i trommestolen selv, og guides på mange planer. Herunder muskelafspænding, tankemønstre, visualiseringer og hånd-og fodteknik.

Mikas arbejder seriøst og over længere forløb med sine elever, og har målrettet sin undervisning til trommeslagere fra omkring 16 år og op. Han har stor erfaring indenfor rollen som live-trommeslager (med utallige koncerter, bl.a. NorthSide, Skanderborg, Tivoli og Wonderfestival), samt indspilningserfaring fra flere forskellige projekter, herunder hans eget soloprojekt.

Undervisningen med Mikas kan f.eks. omhandle:
- Hvordan du finder ind i et fantastisk groove
- Hvordan du får stikkerne til at føles som om, de spiller af sig selv
- Hvordan du kan forberede dig så godt til en koncert, at du oser af selvtillid når du sætter dig på scenen
- Hvilke ting du skal være opmærksom på, når du indspiller trommer i et studie
- Hvordan du selv kan optage dine trommer
- Hvad du selv bliver mest tændt af, ved trommerne, og hvordan det kan forme dit trommespil
- Hvordan du kan bidrage med mest muligt i dit band
... og meget mere. 

Al undervisning er selvfølgelig 100% tilpasset dig og dine drømme med dit spil.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mikas Emil Søndergaard Eskesen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mikas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Gennemført rytmisk kursus MGK Nordvest 2007-2010. Uddannet kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfag i trommer samt bifag i musikproduktion og sangskrivning.

Spillet et utal af koncerter på steder som NorthSide, SmukFest, Tivoli, Samsø Festival, Langelands Festival, SPOT, DR's koncertsal og mange andre steder.

Musikunderviser Mikas Emil Søndergaard Eskesen

Kontakt Mikas

Kontakt Mikas gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked