Mikkel Dørig

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesElektroniskFolkFunkFusionJazzPopRockSoul

Personlig beskrivelse

Jeg er guitarist og har spillet som en fast del af The Asteroids Galaxy Tour & Phlake, men spiller pt. guitar i MØ. Jeg spiller mest på elektrisk guitar, men også akustisk. Jeg kan undervise dig i Pop, Rock, Jazz, Fusion og Blues guitar. Ja, i det hele taget, kan jeg gøre dig til en bedre guitarist og musiker.

Jeg har en moderne tilgang til det at spille guitar, men med en masse håndværk i bagagen. For mig er det vigtigt, at det for dig er sjovt og motiverende at gå til guitar, og derved giver dig lyst til at udvikle dig og spille en masse derhjemme og evt. med andre musikere. Derfor er det vigtigt at vi i fællesskab finder frem til hvad vi skal sætte fokus på, så det ikke bliver uvedkommende og kedeligt, men inspirerende og relevant for, hvor du vil hen.

Jeg har undervist som fastansat i musikskole-regi, men fik for travlt med at turnere. Nu har jeg igen tid til at undervise privat. Det kan foregå i mit musikrum/hjemmestudie på Nørrebro, eller hos dig.

Skriv endelig hvis du vil have en prøvetime, eller har nogle spørgsmål :)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mikkel Dørig har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mikkel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet på Københavns Rytmiske Musikkonservatorie og har undervist børn, unge og voksne på alle niveauer. Jeg har meget erfaring som live guitarist ift. setup m.m, og har også meget studie-guitar/produktions-erfaring. Arbejder i Logic Pro.  

Musikunderviser Mikkel Dørig

Kontakt Mikkel

Kontakt Mikkel gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked