Mikkel Millard

130 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 2630 Taastrup

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoFunkPopPunkRockSoul

Personlig beskrivelse


Mit navn er Mikkel Millard, jeg er 21 år og kommer fra Taastrup. Som person er jeg meget udadvendt, glad og positiv og kan tilbyde en hel del tålmodighed samt pædagogisk undervisning til personer i næsten alle aldre der gerne vil komme i gang med guitaren.
Jeg går op i at man skal have det sjovt med sit instrument i sit ejet tempo så indlæringen bliver optimal så du føler dig tryg ved dit instrument og glæder dig hver gang du samler den op og lærer noget nyt.
Så hvis du har lyst til en sjov, afslappet og fokuseret undervisning så start hos mig. Der tages desuden hensyn til hvad for nogle dage eleven har tid.
Hvis der er brug for yderligere undervisning kan dette arrangeres hvis ønsket.
Undervisningen foregår privat i min lejlighed i Taastrup men kan efter ønske rykkes ned i mit bands øvelokale hvor der kan prøves kræfter med forskellig slags lyd.
Glæder mig til at høre fra jer!

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mikkel Millard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mikkel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har i de sidste seks år spillet guitar og i de sidste 3 spillet i et coverband fra Vallensbæk med tilhørende supplerende vejledning fra Niels Strange Sørensen som har arbejdet med og spillet musik i mere end 20 år hvor vi bl.a. har spillet hvert år på Ålborg musik festival, forbrændingen og flere store skoler.
Musisk har jeg kendskab til de fleste genrer men har en kærlighed for klassisk rock hvor min stil på guitaren også stammer fra, men spiller også udover det alt lige fra Pop til Blues, Funk og soul.

Musikunderviser Mikkel Millard

Kontakt Mikkel

Kontakt Mikkel gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked