Mikkel Toft

400 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkJazzPopRockSoul

Personlig beskrivelse

Jeg har en stor og dyb erfaring med sangstemmen og dens anatomi. Dels gennem studier (Musikvidenskab og Stemmeteori), dels gennem egne praktiske erfaringer. Jeg har mit primære virke inden for den rytmiske sang, særligt pop, rock, soul og folk. Det er en prioritet i min undervisning altid at tage et nøje og realistisk udgangspunkt i mine elevers kompetencer på nuværende tidspunkt, for bedst at kunne inddrage de relevante teknikker og øvelser for det videre arbejde og udvikling. Sammen taler vi om formålet og ambitionerne med undervisningen, og forsøger at holde dette for øje undervejs samtidig med at vi holder os åbne over for nye input og idéer. Jeg er dedikeret, tålmodig og indlevende i min tilgang til undervisning. Du er velkommen til at henvende dig til en uforpligtende snak for at finde ud af om jeg er den rette underviser for dig. Jeg tilbyder altid en introduktionstime for nye elever for kr. 200.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mikkel Toft har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mikkel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannet på Musikvidenskabeligt Institut, Københavns Universitet.
Mikkel Toft  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR