Morten Underbjerg

200 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2625 Vallensbæk

Favoritgenrer

BluesFolkFunkPopR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

Mit navn er Morten Underbjerg, 21 år og bosat i Vallensbæk. Som person er jeg meget udadvendt og energisk og kan tilbyde en hel del tålmodighed samt pædagogisk undervisning. Jeg arbejder til hverdag, som lærer vikar på en folkeskole hvor jeg blandt andet underviser i musik og sammenspil. Gennem mange års erfaring, både med guitar-øvning og band erfaring, er jeg en guitarlærer, du aldrig vil glemme. Jeg ligger vægt på det sjove i at spille musik, og vil rigtigt gerne lære dig dét som DU gerne vil lære. Så hvis du elsker guitarister som Jimi Hendrix, John Mayer, Jimmy Page, Stevie Ray Vaughan eller dit ønske bare helt simpelt er, at blive bedre til at spille guitar; har du fundet den rette!
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Morten Underbjerg har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Morten kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har gået på en kunstnerisk efterskole hvor hverdagen var fyldt op med musik og rytmik og hørelære. Jeg har gennemgået gymnasiet med musik på højt niveau med en høj udgangskarakter. Jeg spiller i 6 projekter udover mit eget sangskrivnings projekt, som har givet mig meget erfaring med at spille live, og spille sammen med andre musikere. Disse bands strækker sig bredt genremæssigt fra Alternativ R'n'B til 70'er rock eller Indie/Folk.
Musikunderviser Morten Underbjerg

Kontakt Morten

Kontakt Morten gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked