Nanna Bondesen

500 kr.   55 min.

Steder

  Lokale: 2300 København S
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkPopR&BRock

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg er uddannet og certificeret sangpædagog fra Anne Rosing Instituttet. Mit arbejde med den enkelte sanger tager derfor udgangspunkt i denne metode. Vi vil arbejde med din udvikling af en optimalt afbalancerer krop som sanger, samt åndedrætsstøtten og kernestemmen.

I vores arbejde sammen kommer vi til at identificere kompensatoriske spændinger, og ved hjælp af både træning og manuel behandling, afhjælpe disse.

Undervisningen kommer også til at handle om dit udtryk, din formidling og selvfølgelig din sang. Det skal formidles godt, men det skal jo også lyde godt. Vi vil lave øvelser hvor vi fokuserer på hver enkelt linie i sangen, øvelser hvor du visuelt indlever dig i sangen, og mange andre sjove ting. En god sanger er ikke meget værd hvis hendes eller hans publikum ikke kan mærke hvad der synges om!

Undervisningen foregår på tirsdage på Anne Rosing Instituttet der ligger i skønne lokaler på Islands Brygge i København.

Skriv endelig hvis du har nogen spørgsmål :)


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Nanna Bondesen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Nanna kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har gået 3 år på MGK med sang som hovedinstrument. Derudover har jeg taget undervisning hos sangere, sangskrivere og perfomere. Jeg har taget et didaktisk kursus i Anne Rosing metoden, samt kursus i anvendt anatomi og fysiologi for sangere hos Anne Rosing. Jeg har netop færdiggjort min uddannelse som sangpædagog ved Anne Rosing Instituttet.

Jeg er uddannet cellebiolog ved Københavns Universitet med speciale i neurologi, stemmedannelse og intonering hos sangere.

Jeg har spillet mange livekoncerter, og har stået foran mange slags publikum. Jeg har gennem tiden skrevet en stor bunke sange, og har skrabet en masse erfaring til mig gennem sparringspartnere, workshops, masterclasses, og den gode gamle learning by doing.

Musikunderviser Nanna Bondesen

Kontakt Nanna

Kontakt Nanna gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked