Nataja Lachmi

250 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 2000 Frederiksberg
  Lokale: 2200 København N
  Hos elev (Kørsel: 30 kr.)
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

FunkKlassiskPopPunkRock

Sociale medier

Facebook-profil for Nataja LachmiSpotify-profil for Nataja Lachmi

Personlig beskrivelse

Mit navn er Nataja og jeg er 25 år gammel. Jeg har spillet musik siden en alder af 6 år og har i over 10 år spillet professionelt i bandet Velvet Volume sammen med mine to søskende. Vi har udgivet 3 plader og har i forbindelse med det turneret i Danmark og flere steder i Europa. Jeg spiller primært rock trommer og udover det spiller jeg både rytmisk og klassisk klaver - begge dele er jeg selvlært i. 

Jeg har som professionel musiker været meget bevidst om at mit "erhverv" som kvindelig trommeslager ikke er noget man ser tit, så jeg er meget interreseret i at undervise unge piger, da jeg ved at det enormt opfordrende at have en kvindelig underviser der kan opmuntre en til at overskride de stereotypiske grænser der er indenfor både instrumenter og genre. 

Jeg vil undervise elever der er i begyndelses niveauet af at lære trommer og som gerne vil blive mere sikker i instrumentet. Jeg vil tage udgangspunkt i en sang eleven gerne vil lære at spille, og ud fra det lære de forskellige teknikker det kræver af nummeret, indtil at eleven til sidst kan spille sangen igennem sikkert. 

I klaver vil jeg lære eleven, stykke efter stykke, både klassisk og rytmiske sange, indtil eleven føler sig tryk og sikker i sine evner på klaveret.

Jeg er en musiker der lægger meget vægt på at man får en glæde og generel forståelse af musikken frem for at lære slaviske repeterende teknikker. 


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Nataja Lachmi har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Nataja kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund


Musikunderviser Nataja Lachmi

Kontakt Nataja

Kontakt Nataja gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked