Oscar H. Lauridsen

300 kr.   60 min.

Steder

  Lokale: 1424 København K

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkMusicalPopRockSoul

Personlig beskrivelse

Går du med en gemt Axl Rose i maven, vil du gerne synge lige så råt Jesper Binzer, eller vil du blot krydre dit udtryk ved brug af effekter, eller blot vil forbedre din teknik og derved din ambitus, smidighed, musikalitet eller noget helt syvende?
Ja så er du kommet til den rette!
Efter at have arbejdet med sang i over et årti, er jeg habil ud i diverse effekter, og især rock genren, som jeg selv praktiserer, og har stor erfaring i, bl.a. som backupsanger, frontmand og instrumentalist. 

Min baggrund er i complete vocal technique, men jeg har også arbejdet med Anne Rossings metoder, så om du kender til det ene eller andet, eller om du aldrig har hørt om noget af det, er underordnet. Min undervisning drejer sig om dig, og de udfordringer du har, og hvordan vi i fællesskab løser dem. Ikke to sangere er ens, og derfor er der ikke en måde at undervise i sang på.
Så om du synger rock, soul, pop, musikal eller noget helt femte, er i og for sig underordnet. En god teknik er fundamentet for alle sangere. 
Hvis alt dette har fanget din interesse, eller hvis du skulle have spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på(telefon skjult), eller (mail skjult), men ikke på selve muuvs hjemmeside.

Ps. Da den rette lærer er essentiel, så vil første time være halv pris.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Oscar Halling Lauridsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Oscar Halling kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Bestået Complete Vocal Institutes Vocal academy i foråret 2014.

Bachelor i musikvidenskab, med gymnasierettet linje i 2018.

Forsanger i bandet Before Fire.

Forsanger i The Mules (Deep Purple Jam).

Musikunderviser Oscar Halling Lauridsen

Kontakt Oscar Halling

Kontakt Oscar Halling gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked